De Chinese teststaafjes, met name in de zelftesten die naar miljoenen studenten zijn gemaild, zouden niet-identificeerbare verontreinigende stoffen en kankerverwekkende ethyleenoxideresiduen bevatten.

De burgers zijn verontrust omdat sommige Corona-teststaafjes naar verluidt niet-identificeerbare verontreiniging bevatten en er ook sprake is van kankerverwekkende ethyleenoxide-residuen op de staafjes. De FPÖ eist een onmiddellijk onderzoek.

Experts waarschuwen

Momenteel circuleren op het net verschillende video’s waarop te zien is wat er onder de microscoop gebeurt bij PCR-tests uit China. Wat te zien is zijn bewegende zwarte draadwormen, zogenaamde morgellons. Experts waarschuwen: deze parasieten kunnen in je hersenen komen!

Kankerverwekkende stof voor sterilisatie

Bovendien is nu ook bekend geworden dat ethyleenoxide zal worden gebruikt om de staafjes van snelle tests te steriliseren, meldt Unzensuriert. In de EU geldt een volledig verbod op het gebruik van ethyleenoxide in gewasbeschermingsmiddelen. Bij inademing veroorzaakt de chemische stof vergiftigingsverschijnselen zoals hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid en braken. Er wordt gezegd dat het kankerverwekkend is.

Lidl roept product terug waarvan vermoed wordt dat het ethyleenoxide bevat

Om aan te tonen hoe giftig ethyleenoxide is, heeft kruidenier Lidl zijn “Sondey Granola Bites”-product uit zijn assortiment gehaald. Volgens het bedrijf kan niet worden uitgesloten dat de sesamzaadjes in het product besmet zijn met ethyleenoxide. Ethyleenoxide is een biocide-werkstof die niet in de EU is goedgekeurd en als schadelijk voor de gezondheid is ingedeeld.

FPÖ eist steekproeven

In een verklaring heeft Gerhard Kaniak, de woordvoerder van de FPÖ voor Gezondheid, de noodklok geluid:

De massaal gebruikte Covid-19-zelftests, die nu gratis verkrijgbaar zijn, doen twijfels rijzen over de kwaliteit en de veiligheid van de gebruikers, zo blijkt uit veelvuldige feedback van gebruikers. De FPÖ dringt daarom aan op een onmiddellijke steekproefsgewijze controle van de door de autoriteiten aangeschafte Covid-19 snelle-antigeentests, met name van die welke worden gebruikt en gedistribueerd voor het testen van schoolkinderen en jongeren.

ÖVP, Groenen en SPÖ hebben testen verboden

Het zou logisch en vanzelfsprekend zijn dat de toezichthoudende en controlerende instantie AGES de kwaliteit van deze lekenproeven, die miljoenen keren worden gebruikt, controleert voordat ze op de markt worden gebracht, aldus Kaniak, die er echter ook op wijst dat het juist deze proeven zijn die de ÖVP, de Groenen en de SPÖ met een wijziging van de wet op de medische hulpmiddelen uitdrukkelijk hebben verboden.

Aanklacht tegen de minister en beschuldiging van ambtsmisbruik

Reeds in januari heeft de FPÖ een klacht ingediend tegen minister van Onderwijs Heinz Faßmann (ÖVP), omdat hij met de zelftests voor schoolkinderen een medisch product in omloop heeft gebracht waarvoor geen enkele rechtsgrondslag bestaat voor het gebruik ervan door leken. Dat het gebruik van deze zelftests – er zijn ongeveer vijf miljoen antigeentests naar leerlingen en leerkrachten gestuurd – alleen geschikt is voor deskundigen, wordt uitdrukkelijk vermeld in de bijgevoegde folder. Om die reden heeft de FPÖ ook de Ombudsman verzocht hier tussen te komen.

Jonge Brit waarschuwt op YouTube voor ethyleenoxide op teststaafjes

Deze jonge Brit demonstreert in zijn YouTube-video in het beste Oxford English dat ethyleenoxide wordt gebruikt om de swabs van sneltesten te steriliseren:

https://www.youtube.com/watch?v=AjcvCcdNClU


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


U wordt verplicht gevaccineerd – Rutte is akkoord met vaccinatiepaspoort

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
White Lion
White Lion
2 jaren geleden

Dit is precies wat ik ook zag toen ik een wattenstaafje uit zo’n zelftest onder de microscoop bekeek. Heb daar nog foto’s van…… Dit is ook een van de redenen waarom ik mij niet laat testen ….

Arnold Visser
Arnold Visser
2 jaren geleden

Goedemorgen

Het tweede filmpje wat gaat over Morgellons staat onder op het doosje
Lotus NL B.V.
Koningin Julianaplein 10, 2595AA ‘s-Gravenhage

Misschien daar ff navragen

Yvonne
Yvonne
2 jaren geleden

….’In het beste Oxford English’… deed mij hartelijk in de lach schieten ?
Maar de boodschap is duidelijk en ernstig! Niet testen, en vaccineren al helemaal niet.
Oh ja, de uitzending van Panorama op BBC One zullen de meesten niet gezien hebben maar was ongelóóflijk!!
Hier een artikel erover:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9414961/Scadal-Lighthouse-Covid-lab-Milton-Keynes-processed-hundreds-contaminated-samples.html

Dit zou wereldwijd van de daken geschreeuwd moeten worden maar het wordt waarschijnlijk wereldwijd onder het tapijt geveegd….