Bloomberg heeft een artikel van Andreas Kluth gepubliceerd waarin hij stelt dat nieuwe varianten van COVID-19 betekenen dat de pandemie “permanent” zal zijn en dat er een “eindeloze cyclus” van virusmaatregelen zal zijn.

Kluth zegt dat het idee dat de wereld op een bepaald moment weer “normaal” zal worden “vrijwel zeker onjuist” is en dat SARS-CoV-2 “onze permanente vijand zal worden, zoals de griep maar dan erger“.

De auteur noemt “de voortdurende opkomst van nieuwe varianten die zich bijna als nieuwe virussen gedragen” wat betekent dat “we misschien nooit groepsimmuniteit zullen bereiken” omdat de huidige vaccins “machteloos zijn tegen de komende mutaties.”

Als dit het evolutionaire traject van SARS-CoV-2 is, zitten we in schijnbaar eindeloze cycli van uitbraken en remissies, sociale beperkingen en versoepelingen, lockdowns en heropeningen,” zegt Kluth. “Tenminste in de rijke landen zullen we waarschijnlijk een paar keer per jaar gevaccineerd worden tegen de laatste variant die in omloop is, maar nooit snel of uitgebreid genoeg om groepsimmuniteit te bereiken.

Ondanks het feit dat de wereldbevolking is getroffen door ergere pandemieën waar ze destijds veel minder medische expertise voor had en die ze uiteindelijk te boven is gekomen, denkt Kluth op de een of andere manier dat dat met COVID niet het geval zal zijn.

Kluth is zeker niet de eerste die suggereert dat de pandemie nog jaren of zelfs nooit zal eindigen, meldt SummitNews.

In zijn boek Covid-19: The Great Reset beweert de globalist van het World Economic Forum, Klaus Schwab, dat de wereld “nooit” meer normaal zal worden, hoewel hij toegeeft dat het coronavirus “geen nieuwe existentiële bedreiging vormt“.

Een hoge functionaris van het Amerikaanse leger zei ook dat het dragen van maskers en sociale afstand permanent zullen worden, terwijl CNN’s internationale veiligheidsredacteur Nick Paton Walsh beweerde dat het verplicht dragen van maskers “permanent” zal worden, “gewoon een deel van het leven”, en dat het publiek “ermee in het reine zal moeten komen”.

Eerder deze week hebben wij de aandacht gevestigd op de opmerkingen van Mary Ramsay, hoofd immunisatie bij Public Health England, die zei dat de beperkingen nog jaren van kracht zouden blijven.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand – Product van hysterie en angstzaaierij

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
erik
erik
2 jaren geleden

Het is gewoon onderdeel van een spelletje manipulatie en vernedering
Er is allang geen virus niet meer.