Twee zwarte tieners staken de 53-jarige blanke Steven Amenhauser in zijn eigen huis in Rochester, New York, in brand door brandbare vloeistof over hem heen te gieten en aan te steken. Amenhauser, die ernstige brandwonden opliep, stierf iets meer dan een week geleden.

De 53-jarige blanke Steven Amenhauser stierf een pijnlijke dood nadat twee zwarte jongeren hem op vrijdag 12 maart in zijn huis in de staat New York in de VS in brand hadden gestoken.

Twee Afrikaanse tieners, de 14-jarige Adriel Riley Jr. en de 16-jarige Jayvion Perry , goten brandbare vloeistof over de 53-jarige terwijl hij op een stoel in zijn huis in Rochester zat.

Volgens 13 Wham probeerde een van de twee tieners, nadat het slachtoffer in de brandbare vloeistof was gedrenkt, een vuur op de vloer aan te steken, terwijl de ander vervolgens Amenhauser in brand stak.

De brandende Amenhauser rende de straat op waar hij werd geholpen het vuur te blussen. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht met tweede- en derdegraads brandwonden tot meer dan 70 procent van zijn lichaam en stierf vier dagen later, schrijft Fox News.

Amenhauser woonde alleen en had geen familie. Zijn vrouw stierf enkele jaren geleden en in oktober vorig jaar stierf zijn vriendin.

De twee tieners worden nu beschuldigd van doodslag. Er is geen motief bekend voor de beestachtige daad.

U heeft er in de Nederlandse media niks over gelezen.

In de Verenigde Staten is een oorlog gestart tegen Blanken. Het land zal eindigen als Zuid-Afrika. Misschien zullen delen van het land zich afsplitsen. Dat is te hopen. Blanken hebben recht op veilige gebieden, maar dat zal wel racistisch zijn. Het anti-racisme frame is onze grootste vijand.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Vierjarig Blank jongetje geëxecuteerd in gerichte aanval in de Verenigde Staten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties