De oorlog tegen Blanken gaat voortvarend van start onder het Biden-regime.

Volgens de VS-census van 2012 telde de VS 3.5 miljoen boeren, waarvan 67.000 Hispanic, 33.851 American-Indian, 33.371 Black, 13.669 Asian.

Net iets meer dan 4% van het totaal aantal boeren is niet Blank en het merendeel van die 4% zijn dan ook nog eens keuterboertjes die minder dan $10.000 per jaar verkopen:

De voedselvoorziening in de VS wordt verzorgd door Blanke boeren, maar zij krijgen geen hulp. Misschien is Zimbabwe het voorbeeldland waar ze naar kijken.

The Federalist:

Vorige week heeft president Biden de American Rescue Plan Act in wet ondertekend. Het wetsvoorstel, dat 1,9 biljoen dollar omvat in naam van “COVID relief”, kreeg geen steun van de Republikeinen in het Huis of de Senaat, en het is niet moeilijk te zien waarom.

De wetgeving bevat uitzonderingen voor tientallen linkse prioriteiten, waaronder een brug in Senate Majority Leader Chuck Schumer’s New York en een tunnel in House Speaker Nancy Pelosi’s Silicon Valley. Deze posten hebben duidelijk niets te maken met hulp bij een pandemie voor de miljoenen werkloze Amerikanen of de bedrijven die hun deuren moeten sluiten door de strenge volksgezondheidsvoorschriften van de gouverneurs van de blauwe staten. VVoor de hardwerkende Amerikanen overal ter wereld zou dit wetsvoorstel moeten stinken naar de wens van extreem-links om hun slecht doordachte beleidsprioriteiten overal door te duwen waar ze maar kunnen.

Wat de meesten echter niet weten over deze wet, is de kleine bepaling bekend als “Sectie 1005” die de minister van landbouw machtigt om betalingen te doen van 100 tot 120 procent van de “uitstaande schulden van sociaal achtergestelde boeren”. Onder deze bepaling vallen Amerikaanse Indianen, Inheemse bewoners van Alaska, Aziaten, zwarten, Inheemse Hawaiianen, Pacifische Eilanders en Latijns-Amerikanen in de categorie sociaal achtergesteld.

Afgezien van al het Washington-jargon dat buiten een hoorzaal van een commissie weinig zin heeft, geeft deze bepaling – die door de Democraten in het American Rescue Plan is opgenomen – een vage visie van zogenaamde “sociale gelijkheid” door boeren steun te verlenen op grond van hun huidskleur. In plaats van alle boeren de broodnodige hulp te bieden, wordt in Sec. 1005 prioriteit gegeven aan ras, net als aan etniciteit, geslacht of welke andere factor dan ook.

Het dient herhaald te worden: Sec. 1005 richt zich op schuldverlichting voor boeren op basis van hun ras, niet op basis van hoe zwaar de pandemie hen heeft getroffen – de reden waarom er in de eerste plaats verlichting moet komen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Californië: “gegarandeerd inkomen” voor zwarten – Blanken zijn uitgesloten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties