De media doen er al weer snel het zwijgen toe nu bekend geworden is dat de dader een islamitische immigrant is.

Als de dader een blanke geweest zou zijn die 10 negers doodgeschoten zou hebben dan zou het maandenlang voorpaginanieuws geweest zijn en zouden we er over tien jaar nog steeds over horen.

Nu wordt het nieuws onmiddellijk begraven.

De identiteit van alle 10 slachtoffers die volgens de politie zijn doodgeschoten door Ahmad Al-Issa, de in Syrië geboren moslimverdachte van de schietpartij in Boulder, Colorado, is vrijgegeven, waarbij is onthuld dat alle 10 blank waren.

Een fotocollage van de slachtoffers werd geplaatst door Andy Ngo, die commentaar gaf op de schijnbare dubbele standaard van rassenpolitiek. “Een paar dagen geleden werd mij verteld dat het ras van slachtoffers bij schietpartijen ertoe doet, zelfs als er geen bewijs is dat ras een rol speelt bij de aanval,” schreef Ngo.

Hoewel de politie nog geen motief heeft vrijgegeven, lijkt het erop dat ras een rol kan hebben gespeeld in Al-Issa’s motief. Al-Issa is een toegewijde moslim die “racisme” de schuld geeft voor de overwinning van president Donald Trump in 2016 op Hillary Clinton.

Als tiener viel Al-Issa ook zijn klasgenoten aan, omdat hij dacht dat zij zich schuldig maakten aan racisme. Naar verluidt zou hij vervolgens dreigen met het indienen van een aanklacht wegens haatmisdaad tegen zijn slachtoffers om hen tot zwijgen te dwingen.

Laura Loomer vertelde dat Al-Issa de aanslag pleegde in de naam van ISIS, en dat het Biden-regime probeert de informatie te beperken vanwege de angst voor een tweede immigratieschandaal dat de nieuwe regering teistert. Biden maakte op beruchte wijze een einde aan het verbod van president Trump op reizen uit verschillende overwegend islamitische landen die bekend staan om het herbergen of exporteren van terroristen.

Ahmad Al-Issa was een bekende van de FBI

Het is altijd hetzelfde liedje. En het is behoorlijk verdacht. Altijd zijn de aanslagplegers bekenden van de veiligheidsdiensten. Patrick Poole heeft een behoorlijke opsomming staan en die is verre van up-to-date.

Gisteren onthulde de FBI dat, zoals bij vrijwel elke terroristische aanslag of massale schietpartij het geval lijkt te zijn, de FBI op de hoogte was van verdachte Ahmad Al-Issa voorafgaand aan de dodelijke schietpartij.

Volgens The New York Times “was de identiteit van de verdachte bekend bij de F.B.I. omdat hij in verband werd gebracht met een ander individu waarnaar het bureau een onderzoek instelde, volgens wetshandhavers.”

De FBI is regelmatig op de hoogte van massaschutters en terroristen, maar doet niets om hen te stoppen of om de plaatselijke rechtshandhaving te waarschuwen. Zoals opgemerkt in The Last Refuge:

De FBI wist van tevoren van de Pulse Nightclub schutter (Omar Mateen) en werd getipt door de plaatselijke sheriff. De FBI wist van tevoren van de San Bernardino-terroristen (Tashfeen Malik). De FBI wist van tevoren dat de Boston Marathon bommenleggers (de Tsarnaev broers) door de Russen waren getipt. De FBI wist van tevoren van de Garland, Texas, schutters (Elton Simpson en Nadir Soofi). De FBI wist van tevoren van de Parkland High School-schutter (Nikolas Cruz). De FBI wist op voorhand van de Fort Hood-schutter (Nidal Hasan); en nu wist de FBI op voorhand van Ahmad al-Aliwi Alissa.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Islamitische moordaanslag in Colorado – 10 doden, waaronder één politieagent

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Claudia M.
Claudia M.
1 jaar geleden
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 jaar geleden

Vergeet de nos niet ,ze hadden het alleen maar over een man ,voor de toekomst bijltjes dag