De inheemse bevolking wordt geacht met Pasen haar christelijke godsdienstoefening te staken, wordt geacht zich zelfs in de zesde maand van de oorspronkelijk “twee weken durende korte lockdown” aan contactbeperkingen te houden en zo weinig mogelijk mensen te ontmoeten, mag niet onbekommerd naar restaurants gaan of gaan winkelen – om vervolgens dit soort nieuws te moeten lezen: In sommige regio’s is het aandeel van migranten in de incidentie van infectie niet alleen onevenredig hoog, maar bijna de enige bepalende factor.

Maar alleen in de zeldzaamste gevallen – bijvoorbeeld wanneer de vertegenwoordigers van de politieke correctheid even de zaal verlaten of wegsukkelen tijdens officiële aankondigingen – bereikt dergelijk onthullend nieuws het publiek, omdat het niet in het plaatje past en dus strikt ongewenst is, meldt JouWatch. Of, iemand vertelt opzettelijk of per ongeluk, zoals nu het geval is in het district Bad Kreuznach in Rijnland-Palts: De CDU-districtsbestuurder aldaar, Bettina Dickes, allesbehalve een vriendin van de Duitse Coronapolitiek, had maandag in een persconferentie het publiek ingelicht over de op korte termijn geactiveerde teststrategie “Testen voor iedereen”, die in werking was gesteld als reactie op de spontaan besloten openstelling van de openluchtgastronomie door de deelstaatregering van Mainz op vrijdagavond. Vanaf nu kunnen mensen in Bad Kreuznach en de omliggende gemeenten zich laten testen op in totaal 26 testpunten; er is een apart “Corona-bureau” opgericht.

Tijdens hun presentatie, bevatten de halve zinnen dan onthullende zinnen. Tijdens de opsomming van de huidige Corona-gevallen in haar bevoegdheidsgebied (vanaf zondag) verklaarde de districtscommissaris volgens “Nahe-News” terloops en met de grootst mogelijke zakelijkheid dat “ongeveer 80 tot 90 procent van de besmette personen een migratie-achtergrond hebben“. Een cijfer dat de oren doet spitsen – en onmiddellijk herinneringen opriep aan de onthulling in “Bild” van een niet-openbaar telefoongesprek tussen RKI-chef Lothar Wieler en Duitse ziekenhuisartsen vorige maand, waarin werd gesproken over een buitensporig groot aandeel van migranten op de intensive care van covid patiënten in Duitsland.

Dezelfde giftige realiteit als met Wieler

Het hoofd van de longkliniek in Moers, Thomas Voshaar, werd destijds geciteerd: “Volgens mijn onderzoek had meer dan 90 procent van de geïntubeerde, ernstig zieke patiënten altijd een migratie-achtergrond“. Wieler zelf sprak van een onevenredig hoog aandeel van moslim coronapatiënten, vooral in grote steden als Berlijn (“We moeten deze religieuze groepen aanspreken via imams… de hele zaak heeft enorme gevolgen voor Berlijn, het is een echt probleem“). Maar hij krabbelde meteen weer terug – blijkbaar uit angst voor zijn baan: Wieler liet de door “Bild” geciteerde uitspraken onmiddellijk door de RKI “relativeren” en beweerde dat de uitspraken “uit hun verband waren gerukt“. In plaats daarvan volgde een soort verklaring van voor het vermeende succesverhaal van de migratie. Wat niet kan zijn, mag niet zijn. De genoemde cijfers weerspiegelen niet de situatie in Duitsland in zijn geheel.

Telkens wanneer de realiteit aan het licht komt, wordt de situatie dus “niet correct weergegeven”… nu dus ook niet in Bad Kreuznach, gelegen in het midden van de Rijn-Hessische provincie? Vertelt de districtscommissaris onzin? De “Corona-getuigen” en de paniekzaaiers van het systeem zullen zeker redenen vinden om deze cijfers in twijfel te trekken en het vanzelfsprekende te ontkennen. Vooral sinds het hoofd van het bestuur van Kreuznach nog meer ketterse dingen heeft laten weten: In haar ogen ontbrak nu de rechtvaardiging voor de vastgestelde incidentiewaarden. “Het kan niet zo zijn dat door hoest, verkoudheid en koorts” Duitsland verlamd is”, zei Dickes letterlijk. De vrouw is duidelijk een zaak voor de grondwettelijke bescherming.

Het is ook wat we in andere landen zien:


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


“Speciale evaluatie” van Duitse veiligheidsdienst geeft toe dat migranten massaal misdaden plegen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
1 jaar geleden

“Nieuws uit Duits testcentrum: 80 tot 90 procent van de besmette personen heeft een migratie achtergrond”

Blijkbaar heeft de islamisering van Europa een duidelijk voorsprong op ongegronde Corona beleidsmaatregels, de meeste mensen met een goed verstand weten dit inmiddels of ze zijn op het punt om zich bewust te worden van de ernst van deze twee politieke agenda’s die naadloos aansluiten bij de nazi- Bilderberg doctrine eveneens het WEF onder leiding van Klaus Schwab.