Intussen zijn tientallen gebouwen in Milaan bezet, waaronder het voormalige slachthuis in Viale Molise, waar meer dan honderd illegale immigranten wonen, onder wie veel criminelen. Blijkbaar ontbreekt het de politieke leiders in Milaan aan de wil om de bezette huizen, die echte tijdbommen zijn, te ontruimen.

De illegalen worden gesteund door militanten van het Sociaal Centrum van Macao, die pleiten voor het kraken en rekenen op de welwillendheid van het stadsbestuur om hun aanwezigheid op hun manier te reguleren. Terwijl de gemeente deze structuren in deze staat laat, waardoor de sociale centra en de illegale immigranten de gebouwen in alle vrijheid kunnen bezetten, is de “Lega” de enige partij die zich verzet tegen de misbruiken en het wangedrag.

En zo was er afgelopen zondag een incident in Viale Molise, waarbij illegale immigranten verenigd met militanten eerst een flink aantal politici van de Lega ernstig beledigden en vervolgens probeerden hen fysiek aan te vallen. Een illegale Afrikaanse immigrant riep: “Ga naar huis, klootzakken, we blijven hier!”


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Milaan: Twee Afrikanen onthoofden 65-jarige arts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties