Er zijn weer nieuwe foto’s en video’s opgedoken van kinderen die in kooien worden gehouden door de Democraten.

Afgevaardigde Henry Cuellar (D-TX) heeft een reeks uitgelekte foto’s vrijgegeven aan Axios waarop de erbarmelijke, overbevolkte omstandigheden te zien zijn van migrantenkinderen die worden vastgehouden in Zuid-Texas. Korte tijd later bracht James O’Keefe nog meer verontrustende foto’s naar buiten waarop kinderen te zien zijn die op vloermatten moeten slapen in overbevolkte faciliteiten die snel werden geopend te midden van een verergerende humanitaire crisis.

Congreslid Cuellar, die langs de grens van Texas met Mexico woont, vertelde Axios dat deze niet-begeleide migrantenkinderen in acht “pods” wonen die ontworpen zijn om tot 260 mensen te herbergen. De grenswachters houden echter meer dan 400 niet-begeleide mannelijke minderjarigen vast in de ruimtes, zei het Texaanse congreslid.

De regering Biden heeft de nieuwsmedia en de leden van het Congres geen toestemming gegeven om de omstandigheden waaronder deze migrantenkinderen worden vastgehouden te fotograferen, meldt Breitbart.

Donald Trump belde naar Fox News en berispte maandagochtend Joe Biden voor zijn acties die tot de grenscrisis hebben geleid.

Trump bevestigde dat de regering Obama-Biden de kooien voor de migrantenkinderen heeft gebouwd.

Extra video van Fox News:


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


16 Amerikaanse staten stoppen Corona maatregelen. Einde aan Lockdowns en maskerplicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in