Het wordt vooral voor jongeren nog lastiger om zich aan de avondklok te houden als de zomertijd eind deze maand weer begint, zegt demissionair minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking). “De rek is eruit bij veel mensen.”

Het kabinet spreekt vrijdag en zondag over mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen. Ook de avondklok komt dan ook aan de orde. D66 vindt dat de avondklok er “heel snel af moet”, aldus Kaag.

NU.nl

De ramadan begint op 12 april dit jaar.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Net als vorig jaar: Lockdowns eindigen net voor de Ramadan in Duitsland en Oostenrijk

5 REACTIES

  1. Twee jaar geleden schreef ik over de Verdamping van de Nederlandse democratie en de islamisering van Nederland. Twee jaar later is dit een feit.

  2. Dit verbaasd mij helemaal niet meer. Wij burgers hebben binnen zeer afzienbare tijd, totaal geen recht van spreken meer. Sluipenderwijs, is deze situatie ontstaan… De moderne westerse mens slaapt heerlijk verder, totdat alle komende ellende hun eens wakker schud. Maar dan is het ruimschoots over twaalven !

  3. Oorzaak, althans dit mijn persoonlijke visie…de moderne westerlingen zijn zichzelf als een afgodisch wezen gaan zien. De Bijbel heeft men decennia geleden, al in papiercontainer geworpen. In figuurlijke, of zelfs in letterlijke zin. De welvaart, heeft bij velen roet in de ogen gestrooid !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in