Politiefoto's van het koloniehuisje en de broek van het meisje na de nacht van de verkrachting. © Politie

De 22-jarige Arabische moslim Mehdi nam deel aan misschien wel de meest brute groepsverkrachting ooit in Zweden in de moderne tijd. Het meisje werd onder meer verkracht met een pistool zodat haar buik barstte en werd uiteindelijk – na een hele nacht – gedumpt in een plas van haar eigen bloed. Mehdi is nu veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur.

Besef dat onze vijandige overheden zich bewust zijn van de gevolgen van dit immigratiebeleid en dat ze er willens en wetens mee doorgaan.

Een moslimimmigrantenbende bracht een Zweeds tienermeisje naar een koloniehuisje op Järvafältet, een groen gebied omgeven door Husby, Rinkeby en Tensta. Daar hielden ze het meisje vast en verkrachten ze haar vaginaal en oraal. Hoeveel mensen haar precies verkracht hebben is onduidelijk, maar volgens het meisje waren het misschien vijf tot acht mensen, meldt Fria Tider.

Toen het meisje gilde, duwde een van de mannen, aangemoedigd door de anderen, een pistool of een op een pistool gelijkend voorwerp in haar mond. “Als je niet zwijgt, maak ik je dood”, zei hij.

Nadat zij klaar waren met de herhaalde verkrachtingen, duwde een van de immigranten het pistool in de buik van het meisje zodat zij hevig bloedde. Het slachtoffer verklaarde achteraf dat zij het gevoel had dat er iets “gebroken” was in haar buik en dat zij dacht dat zij zou sterven.

Vervolgens sleepte een van de verkrachters, samen met een andere onbekende persoon, het meisje in een auto en reed haar naar een kelderruimte op Ljungplan in Rinkeby, waar de verkrachtingen werden voortgezet. Onder bedreiging van geweld verkrachtte de ene man het bebloede meisje oraal, terwijl de andere haar vaginaal verkrachtte.

Vroeg in de morgen slaagde het meisje erin haar vader te bellen en vernam dat zij bloedde en zich ergens in een kelder in Rinkeby bevond. De vader stapte in de auto en reed rond op zoek naar zijn dochter tot hij haar uiteindelijk vond, volledig bebloed.

Drie immigranten van in de 20 werden in december 2014 veroordeeld voor zware verkrachting van het meisje.

In het voorjaar van 2020 slaagde de politie erin een andere dader te identificeren, die nu 22 jaar oud is en in Järfälla woont, maar een inwoner van de Arabische wereld is. Hij had toen verschillende bejaarden geld afhandig gemaakt en werd daarom door de politie opgepakt.

Het Nationaal Forensisch Centrum, NFC, ontving vervolgens een DNA-hit die overeenkwam met sporen uit de zes jaar oude verkrachtingszaak.

Sperma van Mehdi was onder meer op de lippen van het meisje aangetroffen, maar pas nu kon hij worden geïdentificeerd. Mehdi werd in het voorjaar door de arrondissementsrechtbank veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf wegens zware verkrachting. Tegen het vonnis werd echter beroep aangetekend bij het gerechtshof, dat de zaak terugverwees naar de arrondissementsrechtbank.

Nu is het nieuwe vonnis geveld in de districtsrechtbank van Solna en dit keer zal de straf nog lager uitvallen. De 22-jarige is veroordeeld voor zware verkrachting – tot 200 uur werkstraf.

Weliswaar oordeelt de rechtbank “dat de strafwaarde voor het feit 5 jaar gevangenisstraf bedraagt, rekening houdend met de ten tijde van het feit geldende wetgeving”.

Er wordt echter gesteld dat Mehdi ten tijde van het delict 15 jaar oud was en dat het al meer dan zes jaar geleden is dat het incident plaatsvond.

“De situatie in deze zaak is niet geheel normaal, dat een 22-jarige wordt veroordeeld voor een misdrijf dat hij als 15-jarige heeft begaan. Dit betekent dat er geen ruimte is om te kiezen voor een van de bijzondere jeugdsancties die anders beschikbaar zijn, terwijl de redenen voor gevangenisstraf of alternatieve straf voor gevangenisstraf niet meer zo sterk zullen zijn als wanneer Mehdi nog jonger dan 18 jaar zou zijn “, schrijft de rechtbank.

Samenvattend: “De rechtbank is van oordeel dat de sanctie moet worden bepaald op een voorwaardelijke straf en een taakstraf”.

Mehdi heeft het Zweedse staatsburgerschap gekregen en kan daarom volgens de huidige wetgeving niet worden uitgezet.

Raadsvrouw Louise Conradi heeft het vonnis ondertekend. De rechtbank ging akkoord.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties