Dr. Anthony Fauci heeft beweerd dat om in de VS groepsimmuniteit tegen het coronavirus te bereiken, kinderen en zelfs baby’s zullen moeten worden ingeënt.

Tijdens een hoorzitting in de Senaat zei de belangrijkste medisch adviseur van de regering Biden: “Ik denk dat we voorzichtig moeten zijn met ons vast te pinnen op dit concept van kudde-immuniteit, omdat we echt niet precies weten, voor dit specifieke virus, wat dat is.”

“We weten niet echt wat dat magische punt van groepsimmuniteit is, maar we weten wel dat als we de meerderheid van de bevolking vaccineren, we in goed op weg zullen zijn. Uiteindelijk zouden we kinderen in die mix willen en moeten krijgen,” voegde Fauci eraan toe.

Later op CBS News schetste Fauci plannen om kinderen vanaf zes maanden oud begin volgend jaar te vaccineren:

Op woensdag verwierp Fauci de bezorgdheid dat mRNA COVID-19 vaccins de genetica van kinderen zouden kunnen beïnvloeden.

“We gaan kijken naar meerdere aspecten van veiligheid,” vertelde Fauci aan verslaggevers, eraan toevoegend “Er is werkelijk geen enkele biologische reden om aan te geven of zelfs maar te voorspellen dat je enige wijziging van een genetisch profiel zou zien wanneer je te maken hebt met mRNA, dat geen enkele manier heeft om te integreren in het genoom van een cel.”

Vaccinproducenten Pfizer-BioNTech en Moderna testen momenteel beide hun mRNA-vaccins bij kinderen.

Moderna heeft ook bekendgemaakt dat het een onderzoek laat uitvoeren bij kinderen jonger dan 12 jaar, dat uiteindelijk ook betrekking zal hebben op baby’s van zes maanden oud.

Uit CDC-cijfers blijkt dat van de bijna 400.000 Amerikaanse sterfgevallen die als gevolg van COVID-19 zijn geteld, slechts 93 kinderen van 4 jaar en jonger waren.

Dit cijfer komt overeen met minder dan 0,1% van de bevolking, maar Fauci suggereert dat 23,6 miljoen kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar het vaccin moeten nemen, met het argument dat als ze dat niet doen, de groepsimmuniteit misschien niet wordt bereikt, meldt Summit News.

Elders tijdens de hoorzitting in de Senaat donderdag botste Rand Paul, ook een arts, met Fauci door te stellen dat mensen dwingen maskers te dragen nadat ze het virus of het vaccin hebben gehad, de immuniteit in gevaar brengt.

“Er zijn geen wetenschappelijke studies die beweren, of bewijzen, dat infectie met COVID geen immuniteit creëert,” verklaarde Paul.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Moderna doseert nu kinderen van zes maanden oud met experimenteel mRNA-vaccin als onderdeel van ‘studie’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties