“We zullen een enorme prijs betalen voor de massale vaccinatiecampagne tegen Corona”, zegt een vooraanstaand viroloog en ontwikkelaar van vaccins. Hij roept de WHO op om wereldwijd “onmiddellijk” te stoppen met vaccinatiecampagnes.

Een van ‘s werelds meest vooraanstaande virologen en een groot voorstander van vaccins luidt de noodklok, bericht Epoch Times. Geert Vanden Bossche, die werkzaam is geweest op het gebied van infectieonderzoek en de ontwikkeling van vaccins voor de farmaceutische bedrijven Novartis en GlaxoSmithKline, alsmede voor de organisatie GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, waarschuwt dat de massale vaccinatiecampagnes tegen het Coronavirus, een wereldwijde catastrofe van “epische proporties” zullen veroorzaken.

De deskundige richtte zich in dit verband rechtstreeks tot de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in een open brief. Bossche is zo bezorgd over de huidige vaccinatie-inspanningen dat hij een dringend beroep heeft gedaan op het agentschap van de Verenigde Naties om “onmiddellijk” alle vaccinatiecampagnes tegen het coronavirus wereldwijd stop te zetten. Als dit niet gebeurt, zo zei hij, zullen “veel besmettelijker” virusvarianten alleen maar toenemen en uiteindelijk massale menselijke sterfgevallen veroorzaken.

In de brief schrijft hij: “Ik ben allesbehalve een tegenstander van vaccinatie. Als wetenschapper beroep ik mij normaal niet op een dergelijk platform om een standpunt in te nemen over kwesties in verband met vaccins. Als toegewijd viroloog en vaccindeskundige maak ik alleen een uitzondering wanneer de gezondheidsautoriteiten toestaan dat vaccins worden toegediend op een manier die de volksgezondheid in gevaar brengt. En vooral wanneer wetenschappelijk bewijs wordt genegeerd. De huidige, uiterst kritieke situatie dwingt mij tot deze noodoproep. Nu de ongekende omvang van de menselijke betrokkenheid bij de Covid 19-pandemie dreigt te leiden tot een wereldwijde catastrofe zonder weerga, kan deze oproep niet luid en duidelijk genoeg klinken en niet krachtig genoeg zijn.”

Bossche benadrukt geen kritiek te hebben op het vaccin zelf. De Corona-vaccins die tot dusver zijn goedgekeurd, zijn volgens hem ontwikkeld door “gewoon briljante” mensen. Maar, zegt hij, “gebruik alsjeblieft het juiste vaccin op de juiste plaats. En gebruik het niet in de hitte van een pandemie op miljoenen mensen.”

“Oncontroleerbaar monster”

Het vaccineren van mensen tegen het Coronavirus midden in een pandemie zal er volgens hem toe leiden dat het virus besmettelijker wordt. Dit zal ook de resistentie van de virussen tegen de vaccins verhogen, zei hij. Bovendien zegt Bossche dat massavaccinatie tegen het Coronavirus “hoogstwaarschijnlijk de adaptieve immuunontsnapping verder zal doen toenemen, aangezien geen van de huidige vaccins overdracht van de virusvarianten voorkomt”.

Immuunontsnapping betekent dat een gemuteerd virus de aangeboren immuniteit van het lichaam omzeilt. Zelfs het Corona-vaccin zal dan niet helpen tegen het gemuteerde virus. En als steeds meer mensen tegen Corona worden ingeënt, zouden dergelijke varianten, die reeds circuleren, steeds meer de kop opsteken en alleen maar besmettelijker worden. En zo wordt het “vrij onschuldige virus een oncontroleerbaar monster”, verklaart de deskundige in een interview met Dr. Philip McMillan na de publicatie van de brief aan de WHO.

Profylactische vaccins mogen nooit worden gebruikt bij bevolkingsgroepen die reeds aan een hoge infectiedruk zijn blootgesteld. Het gaat hier om basiskennis in de vaccinologie, die volgens Bossche reeds in het eerste jaar van de opleiding wordt onderwezen. Maar, zei hij, dit wordt op dit moment wereldwijd gepraktiseerd.

“We zullen hier een hoge prijs voor betalen. En ik word emotioneel omdat ik aan mijn kinderen denk, de jongere generatie. Ik bedoel, het is gewoon onmogelijk wat we hier doen. We begrijpen de pandemie niet,” zei Bossche.

Immuunsysteem vernietigd

De viroloog is ook zeer kritisch over de lockdown. Hij vindt het vooral onbegrijpelijk dat jongeren, van wie bekend is dat zij niet tot de risicogroep behoren en een goed immuunsysteem hebben, het contact met andere mensen wordt verboden.

In feite, zei hij, hebben de door de regering opgelegde lockdowns en gezichtsbedekkingen reeds varianten gecreëerd die wijzen op een potentiële immuunvlucht. “Die zullen alleen maar toenemen nu de massale inenting tegen het virus in volle gang is.” Ook dit is wetenschappelijk bewezen, aldus Bossche.

De wetenschapper waarschuwt ook dat vaccinatie tijdens de pandemie het immuunsysteem zal vernietigen. Hij is “meer dan bezorgd” over wat deze virale uitbraak zal doen. De mensheid zal door de vaccins “ernstige schade aan de aangeboren immuniteit” oplopen. Maar deze schade blijft niet beperkt tot de gevaccineerden. De gevaccineerden zouden gemuteerde virussen doorgeven aan de ongevaccineerden, wat een wereldwijde gezondheidscrisis zou veroorzaken. En dat zou veel erger zijn dan wat er zou zijn gebeurd als de pandemie haar natuurlijke verloop had gehad.

Selectieve immuunontwijking bevordert ook de verdere verspreiding van zeer besmettelijke stammen, aangezien massavaccinatie de ontvangers van vaccins steeds meer tot asymptomatische verspreiders maakt. Deze laatste brengen zeer besmettelijke virussen over op de onbeschermden of de nog niet geïnfecteerden. Dit is precies het tegenovergestelde van wat de vaccins geacht werden te doen,” zei hij.

Het is zelfs mogelijk dat de aangeboren immuniteit “volledig verloren gaat” – aangeboren immuniteit verwijst naar het natuurlijke vermogen van het lichaam om ziekteverwekkers te bestrijden door middel van een rijke, gevarieerde, niet-specifieke immuniteit.

“Er is genoeg wetenschappelijk bewijs op tafel gelegd. Helaas blijft het onaangeroerd door degenen met de macht om te handelen. Hoe lang kunnen we het probleem nog negeren als er momenteel massaal bewijs is dat virale immuunontsnapping nu de mensheid bedreigt? We kunnen moeilijk zeggen dat we het niet wisten – of niet gewaarschuwd waren,” benadrukt Bossche.

Dat massavaccinatie virale immuunontsnapping in de hand werkt, zal blijken uit de besmettelijkheids- en ziektecijfers in landen die in slechts enkele weken al miljoenen mensen hebben gevaccineerd. Bossche gaf de voorbeelden: Het VK, Israël en de VS. Hoewel het aantal besmettingen in deze landen daalt, zou het aantal gevallen van Covid 19 in de komende weken “ongetwijfeld” sterk stijgen.

De scherpe daling die we nu zien, kan gevolgd worden door een kortstondig plateau. Maar een latere sterke stijging van het aantal (ernstige) ziektegevallen is onvermijdelijk”, aldus de viroloog.

Dit moet duidelijk worden aangepakt, want “het gaat om menselijkheid”, benadrukt hij. “Het gaat over iedereen. Juist. En ik zet het allemaal op het spel omdat ik mijn huiswerk heb gedaan. Het is gewoon een morele verplichting. Een morele verplichting.”


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Gates insider: “Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!”

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerjam de Graaf
Gerjam de Graaf
1 jaar geleden

Goeie morgen
Je hebt gelijk en dan die mondkapjes op papier houd het convid 19 zeven dagen en op stof 15 min
Maar nee hoor word niet naar gekeken en ja we moeten de papieren mondkapjes op
Ze lokken kruisbesmetting uit en dan gaan we van de ene ramp naar de andere dat zijn mijn bevindingen maar ja wie ben ik

Mertens
Mertens
1 jaar geleden

Waarom alleen via social media, ik hoor, zie geen ene viroloog or professor via televisie of radio dit soort verschrikkelijke bevindingen naar buiten brengen. Maar op speciale sides, waar behalve mensen die tefoon bekwaam zijn om zulke dingen uit te pluizen. Ik vind het zo jammer u als viroloog niet rechtstreeks de tv opzoekt of who aanspreken in de kranten te zetten. Meerdere kranten benaderen.

A.m de jong
A.m de jong
1 jaar geleden

Het is al eeuwen zo dat het recht van de sterkste geld. De sterkste blijven leven en ( ja) de zwakkere overlijden. Zo zit de natuur in elkaar. Ook in het Dierenrijk.

M
M
1 jaar geleden

Is toch ook de bedoeling dat ze een deel van de mensheid uitroeien, dat is het grote plan achter de vaccins, en iedereen trapt er i

Myriam
Myriam
1 jaar geleden

Jammer dat de link naar de brief niet geopend kan worden. Zeer jammer.

Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Het heet niet voor niets Great Reset en Build Back Better, eerst een deel van de mensheid op onnavolgbare wijze gecontroleerd uitroeien en dan een afgerichte menssoort ontwikkelen. Laat Herr Schwab en Bill Gates maar hun gang gaan dan komt het helemaal in orde.

Philippe
Philippe
1 jaar geleden

Jammer voor de bulk van de bevolking die op automatische piloot leven en zomaar ter goeder trouw alles letterlijk en figuurlijk absorberen. Echter ongelooflijk als men ziet in welke wereld we leven. Zelfs begin van de covid waren er zoveel vooraanstaande medische dokters, virologen die er een hele andere kijk op hadden dan de WHO. De triestige waarheid is echter dat een andere mening dan de gevestigde waarde oplegt niet meer word gehoord, en zeker niet aanvaard.

Sjefke
1 jaar geleden

Helaas zijn er veel deskundigen die waarschuwen dat we totaal verkeerd en gevaarlijk bezig zijn, maar die worden zorgvuldig van de TV en media weggehouden als complotdenkers!
Iedereen kan toch zien dat er van de hele COVID-19 pandemie helemaal niets klopt!
Eerst was het het Wuhan virus en er werd wereldwijd niets gedaan!
Toen ging met het COVID-19 noemen, het codewoord voor de wereld afgesproken in Basel in 2019 dat dit een wereldwijde pandemie was!
Omdat alle regeringen van alle landen afgesproken hebben de adviezen van de WHO te volgen hebben we sinds dat moment een PANDEMIE met alle gevolgen van dien.
Overal enorme beperkingen omdat de pandemie een sterfte zou hebben van 3,5%
Nu blijkt dat het een sterfte heeft van de normale griep van 0,23 %
Ondertussen hebben we nog steeds pandemie maatregelen!
Eerst hadden we een overbezetting van de I.C. Maar sinds vorig jaar zomer is het weer vrijwel zoals bij een ernstige griep.
Helaas zijn ze toe op testen met de PCR test overgegaan met 35 cycly en meer, wetend dat je dan ruim 90% vals positieve tests hebt. Een positieve test zegt totaal niets! Niemand weet of je dan covid hebt of krijgt of gehad hebt! Dus een totaal onzinnige test ook volgens de uitvinder Karry Müller. Dit is als wanneer je je fiets kwijt bent, dan een stuur vind en je dan zegt dat je je hele fiets hebt teruggevonden!
Blijkbaar is het de bedoeling om de paniek er goed in te houden!
Het echte doel is blijkbaar om de Great Reset van Klaus Schwab door te voeren.
Die zijn van plan een communistische wereldregering te vormen, waarbij niemand nog iets bezit, alles huurt en gelukkig is! Hiervoor moet de hele middenstand verdwijnen, waarmee ze al goed bezig zijn. Dan volgt de rest van hun naar mijn mening duivels plan.

Maas
1 jaar geleden

Hoe kan het zo zijn dat de hele wereld is besmet

Stephan Reisig
Stephan Reisig
1 jaar geleden

Wil ik bijvoorbeeld mijn familie waarschuwen door hen dit artikel toe te sturen, dat inmiddels een vd vele artikelen is, die samen aangeven dat we op de drempel staan v/e mondiale humanitaire ramp en dat we nu wel het woord genocide mogen gebruiken, dan moet ik eerst energie steken in het overbruggen van een aantal barrières voordat ik mijn pointe kan maken. The usual suspects zou ik ze inmiddels wel mogen noemen, die ik allereerst moet zien te klaren : Zij die van mij dit artikel krijgen toegestuurd kunnen vragen stellen als : Wie is die vanden Bossche dan wel ?? Iedereen lijkt zich tegenwoordig al viroloog te noemen. Wat is dissident.one dan voor een site? Klopt hun info überhaupt wel? En omdat tegenwoordig de trend is dat het niet om inhoud mag gaan, maar om de persoon, kun je wat dat betreft een serie vragen verwachten [ àls ze al worden gesteld ] zoals : Moet jij niet oppassen dat je niet dingen te snel gaat geloven ? Dit permitteert men alsnog te zeggen ondanks alle bronvermeldingen waaruit duidelijk de merites van Vanden Bossche blijkt. Als klap op de vuurpijl kunnen de cliché opmerkingen er ook nog tussendoor verschijnen, zoals : Je moet niet alles geloven wat er op het internet ‘gezegd’ wordt !
Deze laatste opmerking kun je in het mapje stoppen waarop staat “Domste Reacties ooit “, simpelweg vanwege het feit dat bv de NOS ook ‘op het internet’ staat. Omdat men dermate geconditioneerd geraakt is door de reguliere media is men gaan aannemen dat het overgroot deel vd bevolking denkt zoals zij denken. En dar daarom bepaalde op- en aanmerkingen op z’n plaats zijn. Men heeft echter nièt in de gaten dat hun ‘kritisch’ gedrag niet meer en ook niet minder een direct gevolg is van de staatspropaganda waaraan ze zich 24/7 aan blootstellen.
Enfin, ik stuur bv dit artikel naar mijn familie en zoals ik al vaker heb meegemaakt, hoor ik nièts. Soms denk ik wel eens: Stèl ik genoot een hogere plek op de economische ladder, zou men mij dan wèl serieus nemen? Mocht dat het geval zijn en was mijn hoogtepunt in de tijd vòòr de aanvang van deze zgn. ‘gezondheidscrisis’ , dan zou men dat niet meer weten, vanwege de Tunnel , geïnduceerd door de overheid en hààr media, war er voor de msm-verslaafde burgermens geen ontkomen meer aan is. Mits deze het toe zou laten om ook open te staan voor officiële narratief-afwijkende info. Het ‘gevaar’ daarvan is dat er een andere wereld open gaat, dat men niet echt kent en dàt is altijd in het begin eng.

Kees
Kees
1 jaar geleden
Antwoord aan  Stephan Reisig

Prima reactie zoals je dit omschrijft en zeker de waarheid, door zoveel mogelijk informatie heen gaan en dan vergelijken met de huidige situatie.
Bedank voor deze uitleg Stephan.

Stephan Reisig
Stephan Reisig
1 jaar geleden

Waaròm is het toch ZO moeilijk om je naasten te overtuigen? Dat was vòòr deze zgn. gezondheidscrisis ook al het geval.
Een zwaar onderbelicht thema is HOE je deze ‘pandemie’ bent ingestapt. Hoe stond je sowieso al tegenover autoriteit ? Vond je het laisser-faire gedrag van autoriteit die steeds meer aan de markt overliet, nooit iets om je ongerust over te maken ? Had je dus zelf al een laisser-faire instelling en was tv kijken sowieso al iets dat je gewend was te doen en had tv sowieso al de enige functie van entertainment ? Zodat je iig maandagochtend bij de koffieautomaat de schijn kon opwekken dat ook jij geëngageerd was door onsamenhangende kretologieën te berde te brengen, die slechts qua trefwoorden de schijn opwekten dat je ‘kritisch’ was? etc.
Als je ZO deze zgn. gezondheidscrisis’ bent ingestapt, dan was het relatief eenvoudig voor de zittende macht + haar media om je over de streep te trekken en sinds transnationale machtnetwerken vele regeringen nu ‘in the pocket’ hebben en hen de Corona-Angst-protocollen tot uitvoering hebben afgedwongen, was het relatief nòg eenvoudiger om je [ derde persoon ] stelselmatig en op ieder vlak 24/7 te denigreren, te beledigen en te vernederen . . dmv van een pakket aan anti-menselijke maatregelen, die stapsgewijs draconischer worden..
En in dèze constellatie ontdekken we nu door artikelen zoals de bovenstaande, dat het compleet de verkeerde kant op gaat. Nou, probeer dàt maar een aan je naasten uit te leggen. Een Hercules klus.
Ik heb mijn kennis en daarmee mijn overtuigingen stap voor stap opgebouwd in de afgelopen 15 mnd dat ik de Nieuwe Media [ voorheen: de alternatieve media ] aandachtig heb gevolgd. De puzzelstukjes vallen langzaam [ en nu steeds sneller !] op hun plek, dus dat had z’n tijd nodig. Nu het Point of No Return in het zicht komt is het aanbevelenswaardig om in dit stadium mijn naasten niet te emotioneel te benaderen, maar ik MOET bij de feiten blijven. Dat is lastig indien je met msm-verslaafden te maken hebt, die (on-)bewust kwalijke denkdingen hebben geïnternaliseerd, zoals : ‘Jou feiten zijn de mijne niet.’ en nog andere hamerslagen om een open debat bij voorbaat te castreren !

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Gates, Biden en nog veel meer hadden allang gelyncht moeten zijn?

Heijma
Heijma
1 jaar geleden
Antwoord aan  Hugo

Dat de z.g.n covid 19 de wereld is opgedrongen dat weet ik al langer .
Dat deze dictatuur van regeringen wereldwijd de mensheid willen zetten naar hun hand,tja had ik allang in de gaten.

Dat de media op de hand is van roverheden zoals ik ze noem vind ik schandalig en niet journalistiek waardig

Als zij al beginnen net als die hoofdredacteur van de Volkskrant eens in een interview vertelden dat je als media en overheid met één mond moet praten
over covid 19 dan weet ik al genoeg.

zij zijn het kwaad die de pandemie hebben verergert om achteloos persberichten geschreven door de Roverheid op te nemen in het journaal en andere media te verspreiden,waarom omdat ze in het complot zitten denk ik tja dat weet ik bijna wel zeker,waarom!! in ruil voor goede baan als voorlichter en of communicatie manager vele gingen deze persoon al voor,

Tja misschien een echte onderzoek journalistiek gaan bedrijven en de conventie van Bordeaux er op nazien en leven komt de waarheid wel bovendrijven.

Maar toen ik mijn vroegere collega’s in de media belden met een opmerkelijke story van wat ik zelf mee mocht maken werd dit afgedaan als
onbelangrijk en niets nieuwswaardig.

Nee dat kan ik begrijpen”dat dit niet in hun katern paste en de waarheid niet mocht worden geschreven en gepubliceerd.

Als een assistenten van haar huisarts mij vraagt mijn doodzieke moeder van 89 die covid 19 zou hebben en in haar eigen (lees stront en plas) ontlasting in haar bed lag op te pakken en zelf in de auto te dragen en naar een hospitaal te rijden dat vond men niet nieuws waardig vonden mijn collega’s van de media,men vond dit interessant ondanks dat het zo besmettelijk zou zijn of te wel dit paste niet in hun nieuws beleid dat door de roverheid was opgelegd.

De volgende dag kwam er zowaar toch een ambulance en tot mijn verbazing werd ik gebeld door een medewerker van deze ambulance of ik bereidt was
om mee te helpen, let wel mijn moeder had covid die dus zoals ze zeggen zeer besmettelijk zou zijn,zelf op de brancard te helpen leggen want zo werd mij verteld “dat schelde weer een covid pak aantrekken OOK DIT HEB IK GEWEIGERD.

Als met al ben ik nog nooit ziek geweest!!!! of ook maar verschijnselen van deze nep griep gehad we; vreemd toch als je elke dag bij je moeder kwam en haar verzorgden enz.

Er zal best wel iets aan de hand geweest zijn maar mensen gaan elk jaar dood aan griep dat is een feit,maar nu even werd het covid genoemd.

inmiddels zijn er miljarden aan verdiend,dus bedachten ze een andere griep die milder was niet om dat deze besmettelijker zou zijn maar onder deze noemer zou het dus milder zijn en zo sterft covid zelf een langzame dood
zonder dat ze gezichtverlies zouden leiden,

Dat het sprookje covid puur om macht en geld draait is mij nu wel duidelijk want waarom als het zo besmettelijk zou zijn en vooral dodelijk was is het patent nooit vrijgegeven van deze vaccins zodat iedereen dus ook de wat minderbedeelde zich konden laten vaccineren,nee het werd verkocht aan de hoogste bieders waaronder dus Holland dat roept toch al vragen op wat zit er in ,waar blijft dan die covid pil!!!! daar hoor je weining meer over tja daarvan is het patent wel vrij gegeven en dus gratis is voor derde wereld landen,hieruit blijk maar weer eens dat de leugen over het vaccin dient te worden achterhaald.

Het wordt tijd dat alle die zich hier aan schuldig hebben gemaakt incl de journalistiek en de bonzen van de duur betaalde en gesubsidieerde media worden vervolgd desnoods de rest van hun leven achter de tralies in een dierentuin waar de bevolking die zij zelf zo verafschuwen zich kan uit leven door ze met rotte eieren en tomaten kan besmeuren.

lindon
lindon
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hugo

En te recht lynchen is te gied

harm
harm
10 maanden geleden

Het zal zeer ernstig worden

alexander
alexander
2 maanden geleden

Ze zijn met een genocide bezig,WEF godfather klaus swab ,Bill Gates gaf al eerder te kennen in zijn lezingen dat door vaccineren de populatie naar beneden kon gebracht worden

fridus
fridus
1 maand geleden
Antwoord aan  alexander

Dat uiteindelijk het blanke ras de REKENING zal
betalen WEET IK AL LANG……Men is al flink bezig
in Europa……maar dit mag men niet schrijven
Dat er een enorme oorlog zal uitbreken is maar al
te duidelijk en onze politici hebben het uitgelokt