“We zullen een enorme prijs betalen voor de massale vaccinatiecampagne tegen Corona”, zegt een vooraanstaand viroloog en ontwikkelaar van vaccins. Hij roept de WHO op om wereldwijd “onmiddellijk” te stoppen met vaccinatiecampagnes.

Een van ’s werelds meest vooraanstaande virologen en een groot voorstander van vaccins luidt de noodklok, bericht Epoch Times. Geert Vanden Bossche, die werkzaam is geweest op het gebied van infectieonderzoek en de ontwikkeling van vaccins voor de farmaceutische bedrijven Novartis en GlaxoSmithKline, alsmede voor de organisatie GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, waarschuwt dat de massale vaccinatiecampagnes tegen het Coronavirus, een wereldwijde catastrofe van “epische proporties” zullen veroorzaken.

De deskundige richtte zich in dit verband rechtstreeks tot de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in een open brief. Bossche is zo bezorgd over de huidige vaccinatie-inspanningen dat hij een dringend beroep heeft gedaan op het agentschap van de Verenigde Naties om “onmiddellijk” alle vaccinatiecampagnes tegen het coronavirus wereldwijd stop te zetten. Als dit niet gebeurt, zo zei hij, zullen “veel besmettelijker” virusvarianten alleen maar toenemen en uiteindelijk massale menselijke sterfgevallen veroorzaken.

In de brief schrijft hij: “Ik ben allesbehalve een tegenstander van vaccinatie. Als wetenschapper beroep ik mij normaal niet op een dergelijk platform om een standpunt in te nemen over kwesties in verband met vaccins. Als toegewijd viroloog en vaccindeskundige maak ik alleen een uitzondering wanneer de gezondheidsautoriteiten toestaan dat vaccins worden toegediend op een manier die de volksgezondheid in gevaar brengt. En vooral wanneer wetenschappelijk bewijs wordt genegeerd. De huidige, uiterst kritieke situatie dwingt mij tot deze noodoproep. Nu de ongekende omvang van de menselijke betrokkenheid bij de Covid 19-pandemie dreigt te leiden tot een wereldwijde catastrofe zonder weerga, kan deze oproep niet luid en duidelijk genoeg klinken en niet krachtig genoeg zijn.”

Bossche benadrukt geen kritiek te hebben op het vaccin zelf. De Corona-vaccins die tot dusver zijn goedgekeurd, zijn volgens hem ontwikkeld door “gewoon briljante” mensen. Maar, zegt hij, “gebruik alsjeblieft het juiste vaccin op de juiste plaats. En gebruik het niet in de hitte van een pandemie op miljoenen mensen.”

“Oncontroleerbaar monster”

Het vaccineren van mensen tegen het Coronavirus midden in een pandemie zal er volgens hem toe leiden dat het virus besmettelijker wordt. Dit zal ook de resistentie van de virussen tegen de vaccins verhogen, zei hij. Bovendien zegt Bossche dat massavaccinatie tegen het Coronavirus “hoogstwaarschijnlijk de adaptieve immuunontsnapping verder zal doen toenemen, aangezien geen van de huidige vaccins overdracht van de virusvarianten voorkomt”.

Immuunontsnapping betekent dat een gemuteerd virus de aangeboren immuniteit van het lichaam omzeilt. Zelfs het Corona-vaccin zal dan niet helpen tegen het gemuteerde virus. En als steeds meer mensen tegen Corona worden ingeënt, zouden dergelijke varianten, die reeds circuleren, steeds meer de kop opsteken en alleen maar besmettelijker worden. En zo wordt het “vrij onschuldige virus een oncontroleerbaar monster”, verklaart de deskundige in een interview met Dr. Philip McMillan na de publicatie van de brief aan de WHO.

Profylactische vaccins mogen nooit worden gebruikt bij bevolkingsgroepen die reeds aan een hoge infectiedruk zijn blootgesteld. Het gaat hier om basiskennis in de vaccinologie, die volgens Bossche reeds in het eerste jaar van de opleiding wordt onderwezen. Maar, zei hij, dit wordt op dit moment wereldwijd gepraktiseerd.

“We zullen hier een hoge prijs voor betalen. En ik word emotioneel omdat ik aan mijn kinderen denk, de jongere generatie. Ik bedoel, het is gewoon onmogelijk wat we hier doen. We begrijpen de pandemie niet,” zei Bossche.

Immuunsysteem vernietigd

De viroloog is ook zeer kritisch over de lockdown. Hij vindt het vooral onbegrijpelijk dat jongeren, van wie bekend is dat zij niet tot de risicogroep behoren en een goed immuunsysteem hebben, het contact met andere mensen wordt verboden.

In feite, zei hij, hebben de door de regering opgelegde lockdowns en gezichtsbedekkingen reeds varianten gecreëerd die wijzen op een potentiële immuunvlucht. “Die zullen alleen maar toenemen nu de massale inenting tegen het virus in volle gang is.” Ook dit is wetenschappelijk bewezen, aldus Bossche.

De wetenschapper waarschuwt ook dat vaccinatie tijdens de pandemie het immuunsysteem zal vernietigen. Hij is “meer dan bezorgd” over wat deze virale uitbraak zal doen. De mensheid zal door de vaccins “ernstige schade aan de aangeboren immuniteit” oplopen. Maar deze schade blijft niet beperkt tot de gevaccineerden. De gevaccineerden zouden gemuteerde virussen doorgeven aan de ongevaccineerden, wat een wereldwijde gezondheidscrisis zou veroorzaken. En dat zou veel erger zijn dan wat er zou zijn gebeurd als de pandemie haar natuurlijke verloop had gehad.

Selectieve immuunontwijking bevordert ook de verdere verspreiding van zeer besmettelijke stammen, aangezien massavaccinatie de ontvangers van vaccins steeds meer tot asymptomatische verspreiders maakt. Deze laatste brengen zeer besmettelijke virussen over op de onbeschermden of de nog niet geïnfecteerden. Dit is precies het tegenovergestelde van wat de vaccins geacht werden te doen,” zei hij.

Het is zelfs mogelijk dat de aangeboren immuniteit “volledig verloren gaat” – aangeboren immuniteit verwijst naar het natuurlijke vermogen van het lichaam om ziekteverwekkers te bestrijden door middel van een rijke, gevarieerde, niet-specifieke immuniteit.

“Er is genoeg wetenschappelijk bewijs op tafel gelegd. Helaas blijft het onaangeroerd door degenen met de macht om te handelen. Hoe lang kunnen we het probleem nog negeren als er momenteel massaal bewijs is dat virale immuunontsnapping nu de mensheid bedreigt? We kunnen moeilijk zeggen dat we het niet wisten – of niet gewaarschuwd waren,” benadrukt Bossche.

Dat massavaccinatie virale immuunontsnapping in de hand werkt, zal blijken uit de besmettelijkheids- en ziektecijfers in landen die in slechts enkele weken al miljoenen mensen hebben gevaccineerd. Bossche gaf de voorbeelden: Het VK, Israël en de VS. Hoewel het aantal besmettingen in deze landen daalt, zou het aantal gevallen van Covid 19 in de komende weken “ongetwijfeld” sterk stijgen.

De scherpe daling die we nu zien, kan gevolgd worden door een kortstondig plateau. Maar een latere sterke stijging van het aantal (ernstige) ziektegevallen is onvermijdelijk”, aldus de viroloog.

Dit moet duidelijk worden aangepakt, want “het gaat om menselijkheid”, benadrukt hij. “Het gaat over iedereen. Juist. En ik zet het allemaal op het spel omdat ik mijn huiswerk heb gedaan. Het is gewoon een morele verplichting. Een morele verplichting.”


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Gates insider: “Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!”

8 REACTIES

 1. Goeie morgen
  Je hebt gelijk en dan die mondkapjes op papier houd het convid 19 zeven dagen en op stof 15 min
  Maar nee hoor word niet naar gekeken en ja we moeten de papieren mondkapjes op
  Ze lokken kruisbesmetting uit en dan gaan we van de ene ramp naar de andere dat zijn mijn bevindingen maar ja wie ben ik

 2. Waarom alleen via social media, ik hoor, zie geen ene viroloog or professor via televisie of radio dit soort verschrikkelijke bevindingen naar buiten brengen. Maar op speciale sides, waar behalve mensen die tefoon bekwaam zijn om zulke dingen uit te pluizen. Ik vind het zo jammer u als viroloog niet rechtstreeks de tv opzoekt of who aanspreken in de kranten te zetten. Meerdere kranten benaderen.

 3. Het is al eeuwen zo dat het recht van de sterkste geld. De sterkste blijven leven en ( ja) de zwakkere overlijden. Zo zit de natuur in elkaar. Ook in het Dierenrijk.

 4. Is toch ook de bedoeling dat ze een deel van de mensheid uitroeien, dat is het grote plan achter de vaccins, en iedereen trapt er i

 5. Het heet niet voor niets Great Reset en Build Back Better, eerst een deel van de mensheid op onnavolgbare wijze gecontroleerd uitroeien en dan een afgerichte menssoort ontwikkelen. Laat Herr Schwab en Bill Gates maar hun gang gaan dan komt het helemaal in orde.

 6. Jammer voor de bulk van de bevolking die op automatische piloot leven en zomaar ter goeder trouw alles letterlijk en figuurlijk absorberen. Echter ongelooflijk als men ziet in welke wereld we leven. Zelfs begin van de covid waren er zoveel vooraanstaande medische dokters, virologen die er een hele andere kijk op hadden dan de WHO. De triestige waarheid is echter dat een andere mening dan de gevestigde waarde oplegt niet meer word gehoord, en zeker niet aanvaard.

 7. Helaas zijn er veel deskundigen die waarschuwen dat we totaal verkeerd en gevaarlijk bezig zijn, maar die worden zorgvuldig van de TV en media weggehouden als complotdenkers!
  Iedereen kan toch zien dat er van de hele COVID-19 pandemie helemaal niets klopt!
  Eerst was het het Wuhan virus en er werd wereldwijd niets gedaan!
  Toen ging met het COVID-19 noemen, het codewoord voor de wereld afgesproken in Basel in 2019 dat dit een wereldwijde pandemie was!
  Omdat alle regeringen van alle landen afgesproken hebben de adviezen van de WHO te volgen hebben we sinds dat moment een PANDEMIE met alle gevolgen van dien.
  Overal enorme beperkingen omdat de pandemie een sterfte zou hebben van 3,5%
  Nu blijkt dat het een sterfte heeft van de normale griep van 0,23 %
  Ondertussen hebben we nog steeds pandemie maatregelen!
  Eerst hadden we een overbezetting van de I.C. Maar sinds vorig jaar zomer is het weer vrijwel zoals bij een ernstige griep.
  Helaas zijn ze toe op testen met de PCR test overgegaan met 35 cycly en meer, wetend dat je dan ruim 90% vals positieve tests hebt. Een positieve test zegt totaal niets! Niemand weet of je dan covid hebt of krijgt of gehad hebt! Dus een totaal onzinnige test ook volgens de uitvinder Karry Müller. Dit is als wanneer je je fiets kwijt bent, dan een stuur vind en je dan zegt dat je je hele fiets hebt teruggevonden!
  Blijkbaar is het de bedoeling om de paniek er goed in te houden!
  Het echte doel is blijkbaar om de Great Reset van Klaus Schwab door te voeren.
  Die zijn van plan een communistische wereldregering te vormen, waarbij niemand nog iets bezit, alles huurt en gelukkig is! Hiervoor moet de hele middenstand verdwijnen, waarmee ze al goed bezig zijn. Dan volgt de rest van hun naar mijn mening duivels plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in