Agenten van de politie van West Midlands worden ervan beschuldigd een vermeend slachtoffer van een verkrachtingsbende, 12 jaar oud, te hebben verteld dat ze “loog” over haar misbruik, en dat ze haar moeder hadden verteld dat ze “zichzelf prostitueerde”.

Ik was 12 of 13 toen ik met mijn moeder naar de politie ging om de eerste verkrachting aan te geven. Maar een vrouwelijke politieagent beschuldigde me er van liegen te en dat brak me gewoon. Daarna ging ik door het lint,” zei het vermeende slachtoffer, dat door BirminghamLive onder het pseudoniem ‘Karen’ werd aangeduid, en dat het doelwit was van een zogenaamde grooming-bende die in Walsall opereerde.

Haar moeder zei: “Daarna werd ze altijd vermist, we moesten haar op het politiebureau ophalen nadat ze door hen was gevonden, soms in hotels. De politie vroeg me of ik wist wat er aan de hand was en ik zei dat als ik dat wist, ik een idee zou hebben hoe ik ermee om moest gaan, ik had geen idee.

En ze zeiden: ‘Nou, wij denken dat uw dochter zich prostitueert’. Ik had op dat moment wel door de grond kunnen zakken, want we hadden het over een jong meisje.”

Een politierapport uit 2012 bevestigde dat er een kinderverkrachtingsbende actief was in een wijk van Walsall met een grote Pakistaanse bevolking.

Daarin staat: “Er zijn clusters van daders gevonden in Walsall en Birmingham East, die ook de grootste Pakistaanse gemeenschappen in de West Midlands hebben”.

“De nauwe nabijheid van verdachte adressen in […] Walsall suggereert dat daders samenwerken bij het identificeren, lokken en vervolgens misbruiken van kwetsbare vrouwen”.

Het korps heeft de naam van het specifieke gebied in Walsall waar een cluster van verdachten woont, geheim gehouden.

De politie, de sociale diensten en andere autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk hebben altijd geweigerd “grooming”-bendes, die hoofdzakelijk bestaan uit moslims die het vooral gemunt hebben op blanke slachtoffers uit de arbeidersklasse, aan te pakken.

Het is in heel Europa beleid om die volkeren te importeren die het meest roofzuchtig en moorddadig zijn en er om bekend staan te verkrachten. We worden geregeerd door een kaste van kwaadwillige psychopaten die ons met het grootste genoegen uitleveren aan barbaren.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Buitenlanders hebben gerechtelijke toestemming om onze blanke vrouwen te verkrachten

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties