Het kabinet dat af moest treden om de toeslagenaffaire waarbij de belastingdienst onschuldige ‘Nederlanders’ beticht had van fraude, krijgt er stemmen bij na de verkiezingen.

VVD +3, D66 +8, CDA -5, CU -1. Totaal +5.

Het volgende kabinet lijkt dan ook al vast te staan. Kabinet Rutte IV (zoals door ons voorspeld) met VVD, D66 en CDA kan rekenen op 77 zetels.

Nederlanders zijn masochisten. Hoe harder je hun hoofd onder water duwt, des te meer willen ze dat je ze verzuipt.

Rutte heeft in 10 jaar tijd 750.000 raciale vreemdelingen, waarvan velen vijandig zijn tegenover ons, binnengehaald en dat heeft geleid tot een woningtekort van 350.000 woningen. Nederlanders willen niet dat hun kinderen een huis kunnen krijgen, want anders stem je niet op dit woningnoodkabinet.

25 jaar immigratie, waarvan de laatste tien jaar onder Rutte, heeft ons 400 miljard gekost, vele malen meer als je bedenkt dat dat bedrag gelijk is aan onze staatschuld en we daar rente over betalen. Nederlanders vinden het wel best dat we al onze aardgasbaten besteed hebben aan de immigratie van kansloze analfabeten die op de niet zo lange duur ons land te gronde zullen richten.

Rutte financierde niet alleen jihadistische koppensnellers met een half miljard, maar bracht ook de horeca om zeep, de oorlog tegen de bijna failliete detailhandel duurt nog voort totdat die ook in zijn geheel het loodje legt. Als je protesteert wordt je bruut in elkaar geslagen. Nederlanders willen de komende vier jaar nog harder in elkaar geslagen worden. En laten we eerlijk zijn; ze verdienen het!

Onder Rutte werd de zorg afgebroken. 77.000 zorgmedewerkers werden ontslagen en de IC-capaciteit werd gehalveerd, zodat we nu een gefabriceerde ‘corona-crisis’ hebben. We werden opgesloten, ons werk werd afgepakt, onze kinderen mogen niet naar school. En dit volk beloont dat beleid. Iedereen die je spreekt op straat is het zat, jong oud maakt niet uit en toch wint het corona-kartel. Nederlanders willen geen vrijheid, ze willen in een digitaal concentratiekamp gestopt worden. Nederlanders lijden aan een Stockholmsyndroom. Kan niet anders.

Het is on be grij pe lijk.

Behalve als je bedenkt dat onze leiders aangesteld worden. Of het nou door Bilderberg is of het WEF, of verzin maar een andere groepering. Het zijn degenen die bereid zijn de globalistische belangen uit te voeren die winnen. Altijd. Sinds WW-II.

Het WEF en Bill Gates zijn nu de trotse eigenaren van een eersteklas stuk grond, met de belangrijkste haven van Europa. Prominent gelegen in de regio’s van Europa, op rijafstand van zandstranden en hartje Brussel. Deze vastgoeddroom wordt bestempeld als Nederland, en VNO-NCW noemt het Tristate, een ‘groene’ wereldstad met 30 miljoen inwoners.

Dag horeca. Dag toerisme. Dag boeren. Dag ondernemers. Dag bomen. Dag NL. Hallo EU. Hallo VN. Hallo WHO. Hallo coronapaspoort. Hallo vaccinatieplicht. Hallo biomassacentrales. Hallo zonnepanelen. Hallo vogelhakselaars.  

Democratie is een truc om de elite te beschermen. Toch is er niet zoveel verschoven op het eerste gezicht.

Het probleem is dat de VVD een linkse globalistische partij geworden is sinds Bolkestein, die voor de bühne kritiek leverde en vervolgens EU-commissaris werd. Het aloude onderscheid rechts-links zoals hierboven aangehaald, dekt de lading niet meer. De strijd is tussen globalisten en nationalisten. De VVD is niet minder globalistisch dan D66. Beiden zitten dan ook in de ALDE-fractie van Verhofstadt in het europarlement.

En er is geen hoop. Het Nederlandse politieke landschap zit muurvast zoals onderstaande grafiek laat zien. Er wordt hooguit wat gekibbeld over details.

Anti-immigratie partijen winnen niet aan kracht de afgelopen 20 jaar, en links radicaliseert als een malle. Schwab-groupie Kaag wordt zo meteen vice-premier:

Nederland wordt een goelag, en het is goed zo. Dit volk verdient ook niet beter.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Mark Rutte kreeg ‘The Global Citizen Awards 2019’ uit handen van Klaus Schwab

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abel
Abel
2 jaren geleden

Het volk verdient de leiders die ze krijgen, tien jaar afbraak en nog steeds stemmen de Nederlanders op dezelfde elite die tot dit geleid heeft, in een aantal decennia is Nederland onherkenbaar, parallelle samenlevingen waar etniciteit en geloof meer een rol zullen spelen dan je nationaliteit als Nederlander.

estrela
estrela
2 jaren geleden

Je moet het volk niet de schuld geven.
Ik zag het al 10 jaar aankomen enkel om naar de geschiedenis te kijken.
Het volk is altijd al godsgeloofs en manipuleerbaar, jammer maar helaas.
We gaan nu weer een tijd van stilstaan en oorlogen in.

willy
willy
2 jaren geleden

Het probleem is nog altijd hetzelfde als in België, de massa ziet het niet, of wilt het niet zien.
Ze zijn hun eigen put aan het graven.