Op welk punt is een toeval niet langer gewoon een toeval?

Of het nu gaat om generieke subsidies voor het Imperial College in Londen (de werkgever van Neil Ferguson), de London School of Hygiene (de voormalige werkgever van Chris Whitty), of het Amerikaanse Center for Disease Control (CDC), of Anthony Fauci’s National Institutes of Health (NIH), The Wellcome Trust, GAVI the Vaccine Alliance, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), het World Economic Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie – er is één gemene deler achter de schermen die al deze instellingen financiert en invloed en controle uitoefent over al deze instellingen, die vanaf de eerste dag van de crisis het verhaal van de “wereldwijde pandemie” hebben aangezwengeld.

Het antwoord: de Bill en Melinda Gates Stichting.

De beruchte monopolist en zijn vrouw beweren dat zij alleen maar de wereld willen redden van allerlei dodelijke virussen, maar is dat werkelijk hun ware motivatie? Zorgt hun extreme rijkdom voor een gevaarlijk niveau van macht en invloed over de “wereldwijde volksgezondheid” (een term die nu synoniem is met massavaccinaties, farmaceutische distributie en bevolkingscontrole)?

Sinds de eerste dag van de crisis, en terwijl de halve wereld gedwongen werd zich af te sluiten vanwege een vermeend ‘nieuw’ coronavirus, is Bill Gates non-stop te zien geweest op de mainstream media en YouTube, pleitend voor nog draconischer afsluitingen, bedrijfssluitingen, schoolsluitingen, verplichte maskers, en eisend dat het publiek zich schikt naar een ongekende massale vaccinatiecampagne, en ook aandringend op het aannemen van nieuwe digitale ID-vaccinpaspoorten om het verkeer van de ‘ongevaccineerden’ te beperken en om de wereldbevolking te volgen en te traceren.

Op dit punt is het ronduit belachelijk om te beweren dat deze man niet de drijvende kracht is achter een wereldwijde agenda, meldt 21st Century Wire.

Bekijk deze korte compilatie:

In oktober 2019, vlak voor de COVID-uitbraak – in een van de grootste toevalligheden in de wereldgeschiedenis – hielden Bill Gates en andere machtige belanghebbenden die momenteel de “wereldwijde pandemie” beheren en ervan profiteren, een massale “table-top” simulatie van een wereldwijde pandemie, met een dodelijk coronavirus. Het werd “Event 201” genoemd. Kijk:

Aangezien deze man zich heeft opgeworpen als de belangrijkste aanjager van het wereldwijde volksgezondheidsbeleid, zou hij op een gegeven moment in een openbaar forum moeten worden ondervraagd over al zijn financiële belangen, alsmede zijn ideologische overtuigingen en belangen.

Want, om voor de hand liggende redenen, zou geen enkel persoon zoveel macht en gekochte invloed mogen hebben.

Lees hier meer over Bill Gates.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties