Vaccinbedrijf Moderna Inc. heeft vandaag aangekondigd dat het zijn nieuwe experimentele mRNA-vaccin op jonge kinderen zal testen.

Het farmaceutisch bedrijf beweert dat deze nieuwe fase van tests op mensen louter bedoeld is om de veiligheid en doeltreffendheid van hun nieuwe COVID-19-vaccin te meten.

Dit is echter een ongehoorde bedrijfspraktijk – nooit eerder hebben overheidsregulatoren toegestaan dat een experimentele technologie afziet van jaren van dierproeven en proeven op mensen en zorgvuldige vervolgstudies, die alle normaal worden uitgevoerd voordat een nieuw vaccinproduct wordt vrijgegeven voor de algemene bevolking.

Bovendien zal Moderna volkomen gezonde jonge kinderen, die geen enkel risico lopen om ooit ziek te worden van de ziekte COVID-19, blootstellen aan een experimentele op genen gebaseerde mRNA-“vaccin”-technologie.

Volgens het persbericht van het bedrijf is het grootschalige vaccinexperiment de tweede fase van hun “Kid COVE Study”, waarvoor naar verwachting niet minder dan 6.750 gezonde kinderen in de VS en Canada zullen worden ingeschreven, variërend van zes maanden tot 11 jaar oud.

Moderna is begonnen baby’s en kinderen te doseren met haar experimentele Covid-19 vaccin, mRNA-1273, zogenaamd om “de veiligheid en effectiviteit te beoordelen” van twee doses die 28 dagen na elkaar worden toegediend.

Dit ongekende gebruik van kinderen door de farmaceutische industrie is slechts de laatste fase van een steeds agressiever wordend vaccinprogramma dat door de Amerikaanse regering is goedgekeurd onder het mom van een speciale “noodontheffing” – hoewel volgens de gegevens van de regering zelf het aantal sterfgevallen door COVID al lang is afgenomen.

Kijk hoe NBC News de laatste kinderproef met het experimentele mRNA-vaccin aanprijst – waarbij het ongekende experiment wordt gerechtvaardigd door de angst voor een vermeende nieuwe dodelijke “UK-variant” van het coronavirus aan te wakkeren om meer lockdowns en verplichte maskers in Amerika te rechtvaardigen – dit alles als onderdeel van wat de verslaggever van NBC “de race om gevaccineerd te worden” noemt.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties