Afbeelding ter illustratie

Het lachertje van de Corona-vaccinatie: Wat heeft het voor zin je te laten vaccineren als niet bekend is of je daarna werkelijk immuun bent, noch of je besmettelijk bent voor anderen, en als helemaal niet duidelijk is waartegen en hoe lang een vaccinatie eigenlijk bescherming biedt? Hoe gerechtvaardigd deze vragen zijn, wordt onderstreept door een gerechtelijk besluit in de Palts van gisteren – volgens hetwelk zelfs volledig gevaccineerde personen te allen tijde in quarantaine kunnen worden geplaatst.

Eigenlijk is dat precies het doel van elke vaccinatie: jezelf en anderen beschermen tegen ziekteverwekkers. Het feit dat in het geval van de Covid-vaccinatiecampagne, die met een enorme wereldwijde inspanning en fanfare wordt gevoerd, noch het een noch het ander waar is, bewijst eens te meer dat het hier in de eerste plaats gaat om een uiterst experimenteel menselijk onderzoek met nieuwe vaccins, waarbij de vaccinatiepopulatie meer weg heeft van een proefdierpopulatie dan van een grote groep mensen die bescherming en genezing nodig hebben.

Het lijkt erop dat vaccinatie – afgezien van het bevredigen van de lobbybelangen van de financiële en farmaceutische industrie – in de eerste plaats bedoeld is als een psychologisch placebo dan om enig praktisch nut te dienen, meldt JouWatch. Anders valt de logica nauwelijks te verklaren, die ook is terug te vinden in de motivering van de dringende beslissing van de administratieve rechtbank van Neustadt an der Weinstraße van gisteren: Omdat “niet voldoende is aangetoond dat gevaccineerde personen geen besmettelijke ziekten oplopen”, moet een echtpaar uit de Vorderpfalz, dat al twee maanden volledig “geïmmuniseerd” is met beide doses van het Pfizer/Biontech-vaccin, in quarantaine worden geplaatst – omdat zij behoren tot de contacten van hun dochter die positief is getest.

Kerngezond, gevaccineerd – en thuis opgesloten

De twee huisartsen betoogden, onder verwijzing naar een Israëlische studie, dat zij als gevaccineerden geen virus meer konden overdragen. Bovendien, zoals “n-tv” citeert uit hun verklaring, waren een PCR-test en twee snelle tests op hen negatief gebleken. Wat zowel door de fabrikant van het vaccin als door de autoriteiten in Israël – het land met de hoogste vaccinatiegraad tot nu toe – is bevestigd, moet ook in Duitsland gelden – en alleen onder deze voorwaarde heeft het hele vaccinatieplan ook maar enige zin.

Maar de corona-advocaten verwierpen het spoedberoep tegen het bevel van de gezondheidsautoriteiten en verklaarden: De artsen, als eerstegraads contacten, “blijven tellen als verdachte besmet”. En wat de negatieve testresultaten betreft, wezen zij erop dat het Robert Koch-Instituut er momenteel voor pleit de quarantaineperiode “niet in te korten na een negatieve test” vanwege de toename van het aantal zorgwekkende mutanten. Het resultaat: door de staat bevolen, door de rechter gedoogde vrijheidsberoving gedurende 14 dagen; gedurende die tijd moeten de “succesvol” gevaccineerden nu in huiselijke afzondering worden gehouden – hoewel zij, evenals hun positieve dochter overigens, NIETS mankeren en volkomen gezond zijn. De psychotische waanzin van dit beleid wordt steeds bizarder.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Alle vaccinatie helpt waarschijnlijk niet: Hoge coronabesmettingsgraad in vaccinatiewereldkampioen Israël – Vierde lockdown staat voor de deur

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties