Via YouTube

Op de dissidente en social media was het al een tijdje bekend dat dat spul van AstraZeneca teveel bijwerkingen heeft. Pfizer/BioNTech trouwens ook.

Maar zoals steeds wil dit kabinet niet luisteren naar voortschrijdend inzicht of andere meningen. Werkzame medicijnen werden vanaf dag één weggezet als kwakzalverij want er was besloten dat vaccinatie moest en zou.

Het demissionaire lockdownkabinet moet eerst tegen de muur oplopen voor ze hun halsstarrige mening herzien.  Toen een week geleden de eerste landen stopten met het toedienen van AstraZeneca, nadat er al weken berichten opdoken over bijwerkingen en sterfgevallen, en de dagen daarop in snel tempo het ene na het andere land volgde hield Hugo vol dat Nederland strak door zou blijven prikken ongeacht de mogelijke consequenties.

Nederland stopt uit voorzorg twee weken met inenten met AstraZeneca-vaccin, meldt de NOS:

Dat gebeurt tot en met zondag 28 maart, meldt het ministerie van Volksgezondheid. De afgelopen dagen schortten verschillende landen het toedienen van het vaccin ook al op, vanwege meldingen van trombose na een prik.
Medicijnautoriteit CBG heeft de tijdelijke vaccinatiestop aanbevolen en minister De Jonge (Volksgezondheid) neemt dat advies over. Volgens het ministerie is er dit weekend nieuwe informatie beschikbaar gekomen. Er zijn zes nieuwe meldingen binnengekomen van mogelijke bijwerkingen uit Denemarken en Noorwegen, meldt het ministerie.

Ik ben benieuwd hoe de onbeschofte De Jonge zich voelde toen hij onderstaande tweet wel moest doen uitgaan en of hij ook nog excuses aan zal bieden.

https://twitter.com/CamilleMeloen/status/1371227707565084675

Het lijkt me dat nu ook gestopt moet worden met het vaccinatiepaspoort en de daaruit voortvloeiende vaccinatieplicht met ondeugdelijke vaccins.

We waren weer eens het laatste jongetje van de klas:


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Hugo – Nepnieuws – de Jonge beticht Wybren van Haga van het verspreiden van Nepnieuws

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
2 jaren geleden

10 redenen dat SARS-CoV-2 een denkbeeldig en theoretisch virus is

HET VERHAAL: GEEN BEWIJS GEVONDEN: het SARS-CoV-2-virus dat naar verluidt COVID veroorzaakt, is tot op heden nog nooit geïsoleerd. Talloze regeringen en organisaties over de hele wereld zijn er niet in geslaagd het bestaan ​​ervan te bewijzen wanneer ze worden aangevochten.

DE IMPLICATIES: De wereld is gesloten en de levens van mensen zijn gedecimeerd vanwege een leugen en een bijgeloof dat wel eens de grootste fraude zou kunnen zijn die ooit voor de mensheid als geheel heeft plaatsgevonden.

Bekend als SARS-CoV-2, een concept dat door de NWO-controllers (New World Order) is gebruikt om de wereld af te sluiten, wordt met het verstrijken van de maanden steeds meer blootgesteld. Hoewel degenen die in de COVID-sekte geloven – zowel degenen die deze oplichterij orkestreren als degenen die blindelings er in meegaan – zullen volhouden dat het virus echt is, is de waarheid dat er nog steeds geen overtuigend of sluitend bewijs is dat er een echt SARS-CoV-2-virus bestaat . Toelatingen door overheidswetenschappers en organisaties over de hele wereld, evenals weglatingen en versluieringen door diezelfde mensen en instanties, onthullen de schokkende waarheid. Hoe moeilijk het ook mag zijn voor de COVID-cultisten om toe te geven, de keizer heeft echt geen kleren aan. Er is geen virus, anders dan een digitale, theoretische abstractie gemaakt op een computer vanuit een genomische database. Het virus is nooit geïsoleerd, gezuiverd, gerangschikt, gekarakteriseerd en 100% bewezen. Geloof het niet? Dat is goed; het is goed om sceptisch te zijn. Bekijk het onderstaande bewijs voor uzelf en neem een ​​besluit.

# 1 SARS-CoV-2, het theoretische virus: het virus is nog nooit geïsoleerd geweest volgens de postulaten van Koch of de postulaten van River
We beginnen hiermee, want dit is de hoeksteen van de hele zwendel. Alle onderstaande informatie en bewijsmateriaal komt voort uit het feit dat de zogenaamde experts het virus nooit hebben geïsoleerd en gezuiverd volgens de gouden standaard van Koch’s postulaten , of zelfs de gemodificeerde River’s Postulaten. Koch’s postulaten zijn:

Het micro-organisme moet worden geïdentificeerd bij alle individuen die door de ziekte zijn getroffen, maar niet bij gezonde individuen.

Het micro-organisme kan uit het zieke individu worden geïsoleerd en in cultuur worden gekweekt.

Wanneer het in een gezond individu wordt geïntroduceerd, moet het gekweekte micro-organisme ziekte veroorzaken.

Het micro-organisme moet vervolgens opnieuw worden geïsoleerd uit de experimentele gastheer en identiek worden bevonden aan het oorspronkelijke micro-organisme.

De postulaten van River werden in 1973 door Thomas M. River voorgesteld om de rol van een specifiek virus als oorzaak van een specifieke ziekte vast te stellen. Het zijn wijzigingen van Kochs postulaten. Ze zijn als volgt:

Het virale agens moet worden aangetroffen in de lichaamsvloeistoffen van de gastheer (dier of plant) op het moment van de ziekte of in cellen die laesies vertonen die specifiek zijn voor die ziekte.

Het gastheermateriaal met het virale agens dat wordt gebruikt om de gezonde gastheer (testorganisme) te inoculeren, moet vrij zijn van enig ander micro-organisme.

Het virale agens dat van de geïnfecteerde gastheer wordt verkregen, moet de specifieke ziekte produceren bij een geschikte gezonde gastheer en / of het bewijs leveren van infectie door de vorming van antilichamen te induceren die specifiek zijn voor dat agens.

Soortgelijk materiaal (viraal deeltje) van de nieuw geïnfecteerde gastheer (testorganisme) moet worden geïsoleerd en in staat zijn de specifieke ziekte over te dragen op andere gezonde gastheren.

Welke set postulaten er ook wordt gebruikt, SARS-CoV-2 slaagt niet voor de test.

Dr. Andrew Kaufman legt in deze video geweldig uit waarom . Van het coronavirus SARS-CoV-2 (dat naar verluidt de ziekte COVID-19 zou veroorzaken) is niet aangetoond dat het alleen bij zieke mensen aanwezig is en niet bij gezonde mensen. Het virus is nooit geïsoleerd, wat moet gebeuren met de juiste apparatuur zoals elektronenmicroscopen en wat niet kan worden bereikt door middel van CT-scans (zoals de Chinezen gebruikten) en de gebrekkige PCR-test. De studie van 24 januari 2020 gepubliceerd in het New England Journal of Medicine getiteld A Novel Coronavirus from Patients with Longonia in China, 2019beschrijft hoe de wetenschappers op het idee van COVID-19 kwamen: ze namen longvloeistofmonsters en haalden daar RNA uit met behulp van de PCR-test. Het geeft toe dat het coronavirus de postulaten van Koch heeft gefaald.

Nanda
Nanda
2 jaren geleden

De moeite van het bekijken waard!!!
https://www.bitchute.com/video/VljVT9iHMPpz/