De Canarische Eilanden worden al maanden overspoeld door duizenden illegale migranten uit West- en Noord-Afrika, die hoofdzakelijk per boot worden gesmokkeld. We hebben hier al verschillende keren over bericht.

Onlangs demonstreerden meer dan 1000 Afrikanen op Tenerife voor doortocht naar het Europese vasteland. Nu zijn er foto’s opgedoken van illegaal opgepakte migranten, die veel “samenzweringstheorieën” bevestigen.

Tientallen 100-euro biljetten en dure mobiele telefoons.

De vermeende vluchtelingen worden op de eilanden herhaaldelijk opgepakt door de Guardia Civil, de Spaanse politie. En de ambtenaren krijgen vaak een bijna ongelooflijk beeld voorgeschoteld, meldt UME.

Duizenden euro’s en dure merkkleding

De jonge, mannelijke migranten dragen niet alleen nieuwe merkkleding, maar zijn ook in het bezit van dure smartphones en hebben aanzienlijke hoeveelheden contant geld bij zich. Vaak duizenden euro’s in grote biljetten. Vervolgens gebruiken zij de high-end telefoons om videogesprekken te voeren met familieleden en vrienden in Afrika op de Spaanse eilanden om verslag uit te brengen over hun geslaagde overtocht. Natuurlijk blijft de volgende bestemming van de welgestelde Afrikanen : Europa, hoofdzakelijk Duitsland, Nederland en Zweden.

Gunstig beïnvloed door het goede weer in de Middellandse Zee, bereikten volgens de journalist en anti-migratie activist Rubén Polido onlangs opnieuw meer dan 170 illegale immigranten uit Algerije binnen 24 uur het Spaanse grondgebied.

https://twitter.com/rubnpulido/status/1371034995045842946


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Binnen de EU wordt alles gedaan voor immigranten en niets voor Europeanen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties