Hanlons scheermes is een van de grootste mentale dekmantels en oplichterijen aller tijden. Het luidt: Schrijf niet aan kwaadwilligheid toe wat kan worden verklaard door domheid of onbekwaamheid. Complete onzin!

Wat betreft de epidemie van zwartgemaakte linkerogen bij elites en beroemdheden, moet men wel geloven dat deze mensen het toonbeeld zijn van onhandigheid en onvoorzichtig gedrag. Men kan zich ook afvragen waarom de overgrote meerderheid van deze kneuzingen het linkeroog betreft. Heeft het rechteroog een unieke bescherming wanneer deze “ongelukken” gebeuren, vraagt Thomas Müller?

Mitt Romney

De laatste die zich bij de club van de blauwe ogen heeft gevoegd is Mitt Romney, die over zijn val en blauw oog zei: “Ik ging naar CPAC. Dat was het probleem.”

In 1879 stond in Freeman’s Journal (uit Ierland): “Van een zwart oog wordt gezegd dat het een teken van de duivel is. Het gekneusde linkeroog wordt ook wel de ‘Illuminati shiner’ genoemd. In onze ogen ziet het eruit als een zeer professioneel uitgevoerde cosmetische ingreep of een verwonding die op een zodanige manier is aangebracht dat er geen werkelijke schade aan het oog wordt toegebracht. Als zodanig kunnen zwarte linkerogen een ritueel visitekaartje zijn. Een alternatieve theorie is dat dit een controlemechanisme is dat door handlers wordt toegepast om deze mensen in het gareel te houden.

Er wordt gezegd dat het krijgen van een blauw linkeroog deel uitmaakt van een sekte/Illuminati-inwijdingsritueel op hoog niveau, waarbij de nieuweling “pijn moet lijden” om machtiger te worden. Zijn dit sekteleden van hoog niveau die hoger in de piramide klimmen?

Er lijkt een obsessie of rage te zijn in de amusementswereld om de ogen te bedekken. Een zuiver toeval? Het linkeroog identificeert de persoon als een zoon van Osiris, God van de Doden.

Hier zijn wat linkse blinkers onder de beroemden die professioneel toegediend lijken.

Kayne West
Richard Branson
Ryan Gosling
Adam Shandler
Madonna
Lindsay Lohan
Christie Brinkley
John Stamos
Bill Clinton
Jackie Cruz
Perez Hilton
Tom Hanks  

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Duitse econoom: ‘The Great Reset’ zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
2 jaren geleden

Naar mijn mening kan het geen toeval zijn dat al deze beroemdheden met een linker blauwoog rond lopen, als het wel toeval zou zijn geweest dan zouden we gerust een paar rechter blauwe ogen kunnen zien als teken van onhandigheid of eventueel een klap op het smoelwerk geweest is.

edwin vissers
edwin vissers
2 jaren geleden

Kinders bloed ,eerst worden ze gemarteld ,dan drinken ze het bloed van het kind ,
Satanische sektes bestaan en zijn verweven met de Illuminatie, de koningshuizen, de politieke top en het Vaticaan. Het zijn lokale netwerken die zijn verbonden met een wereldwijd netwerk. Overlevenden die als kind binnen deze netwerken zijn misbruikt, vertellen dat ze de hele wereld over vlogen en in de kastelen en paleizen van de aristocratie op gruwelijke wijze misbruikt zijn. Hieronder een greep uit de getuigenissen.

Zoek het maar uit !