Alle “samenzweringstheorieën”, de waarschuwingen van Prof Sucharit Bhakdi en andere wetenschappers zoals Prof Dolores Cahill, University College Dublin UCD – Conway Institute of Biomolecular & Biomedical Research, School of Medicine PhD, zijn waar gebleken, zoals Corona Committee Meeting 36 suggereert. Bovendien krijgen de waarschuwers nu steun van een echte ingewijde in de ontwikkeling van vaccins: Geert Vanden Bossche, die ooit voor de Gates Foundation werkte, waarschuwt tegen de nieuwe vaccins!

In Oostenrijk gaat er, vooral in verband met het AstraZeneca-vaccin, nauwelijks een dag voorbij zonder een gruwelijk bericht over de meest ernstige complicaties die onmiddellijk na de vaccinatie tot de dood hebben geleid, meldt Wochenblick. De waarschuwingen van Prof. Bhakdi zijn ook op tragische wijze bevestigd in het geval van een 49-jarige verpleegster uit Neder-Oostenrijk die na de vaccinatie aan een ernstige bloedstollingsstoornis is overleden en een 51-jarige verpleegster uit Graz die 10 dagen na de vaccinatie een ernstige longembolie kreeg. In Karinthië overleed een verpleegster ongeveer een maand na haar tweede gedeeltelijke vaccinatie – deze keer was het mRNA-vaccin van Biontech/Pfizer het middel van keuze. Ook in dit land groeit de bezorgdheid.

Vaccinatie-expert: “Vaccinaties veranderen virus in monsters”

Dus zijn dit gewoon bijwerkingen? Of zijn dit reeds de eerste tekenen van gevolgen op lange termijn als gevolg van de wijziging van het natuurlijke menselijke immuunsysteem door deze nieuwe vaccinatietechnieken? Bovendien krijgen de waarschuwers nu steun van een echte ingewijde in de ontwikkeling van vaccins: “De mensheid is bezig om een virus dat voor de meeste mensen tamelijk onschadelijk is, door massale vaccinaties te veranderen in een oncontroleerbaar monster”.

Deze horrorthese wordt naar voren gebracht door niemand minder dan Geert Vanden Bossche, een absolute insider die heeft gewerkt voor de Gates Foundation en GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunisation). Zijn we nu zover dat Bill Gates, met een sardonische, bijna duivelse grijns, voor de camera aankondigt: „…the next one, that will get attention this time…“ (“Het volgende (virus) zal deze keer wat meer aandacht krijgen”)?

Wie is deze deskundige – en waar waarschuwt hij nog meer voor?

Vanden Bossche’s Linkedin-profiel leest als de karakterbeschrijving van een hoofdrolspeler uit het wereldwijde Covid-19 script: “Creatieve geest, innovator, ondernemer en probleemoplosser, altijd open voor nieuwe consulting- en carrièremogelijkheden op het gebied van vaccinatie, biowetenschappen en wereldwijde gezondheid. Expert in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van vaccinatie en vroege immunisatie. Meer dan twee decennia professionele werkervaring in Europa en de VS in het beheer van het gebruik van immuuninterventies bij het aanpakken van onvervulde medische behoeften en via betrokkenheid bij GAVI zeer bedreven in het aanpakken van belangrijke uitdagingen in de wereldgezondheid”.

Het is niet de enige waarschuwing van Vanden Bossche: “Ik ben meer dan bezorgd over de catastrofale gevolgen die dit zou hebben voor ons menselijk ras. De mensen zouden niet alleen de bescherming tegen het vaccin verliezen, maar ook hun kostbare aangeboren immuniteit zou enorm worden verzwakt.” En hij waarschuwt met klem tegen het vaccineren tegen een pandemie – vermeend of reëel: “Zelfs in hun eerste semesters aan de universiteit leren studenten een kernbeginsel van de immunologie: wanneer virussen zich vermenigvuldigen tegen de achtergrond van een minder dan optimale immuunrespons, maakt dit een immuunontsnapping van sterk muterende virussen mogelijk.”

Vaccinatie bevordert mutaties – oude mensen lopen risico

Volgens de vaccinatie-expert is het gevaar echter vooral groot voor ouderen met een zwak immuunsysteem die hun vaccinatie al hebben gekregen: “Aangezien de tijdens de vaccinatie gevormde antilichamen in de eerste plaats het spike-eiwit van de Covid-19-virussen aanvallen, zal het virus nu steeds meer mutaties in dit specifieke deel van het spike-eiwit afdwingen, omdat deze het virus het meest in staat stellen om aan de door het vaccin geïnduceerde antilichamen te ontsnappen”, legt Vanden Bossche uit.

Dit zou rampzalige gevolgen kunnen hebben, waaronder massale sterfte: “Dit zal onvermijdelijk leiden tot resistentie tegen het vaccin. Als gevolg van de massale vaccinatie zullen met name de ouderen die het eerst werden gevaccineerd, plotseling niet meer beschermd zijn en het slachtoffer worden van een golf van catastrofale ziekte- en sterftecijfers, ondanks de vaccinatie”. Waarom Vanden Bossche nu pas met deze verklaringen naar buiten treedt is niet bekend.

Gevaccineerde mensen in Israël hebben 40 keer meer sterfte

En er is al lang indirect bewijs voor zijn hypothese: Israël, het grote vaccinatie rolmodel, dwingt zijn burgers al sinds Kerstmis 2020 massaal te worden ingeënt met het vaccin van Biontech-Pfizer, met een onvoorstelbare inmenging in hun burgerlijke vrijheden. Medio februari had iets minder dan de helft van de Israëli’s beide deelvaccinaties al ontvangen. Natuurlijk staat de reguliere pers vol met succesverhalen, waarin melding wordt gemaakt van een daling van het aantal sterfgevallen, ernstige kuren en zelfs infecties.

Uit een analyse van Dr. Hervé Seligmann, senior onderzoeker aan de Medische School van de Universiteit van Aix-Marseille en van Haim Yativ blijkt, samengevat, dat het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer “ongeveer 40 keer meer (bejaarde) mensen heeft gedood tijdens een vijf weken durende vaccinatieperiode dan de ziekte zelf zou hebben gedood”. Onder jongeren is het sterftecijfer 260 maal hoger dan dat van Covid-19 gedurende dezelfde periode. Nadat “Servus TV” dinsdag had gesproken over hoge besmettingspercentages ondanks vaccinatie, zijn er nu tekenen die erop wijzen dat het land een vijfde lockdown tegemoet gaat.

Officiële Israëlische gegevens staven de stelling

Momenteel verspreidt zich viraal op Internet een analyse die een rampzalig beeld schetst van het vermeende succes van massavaccinaties, gebaseerd op gegevens van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid: “Helaas wordt de vrees bevestigd: het is 40 keer gevaarlijker om gevaccineerd te worden dan om het risico van besmetting te nemen.”

Het verontrustende van hun berekeningen, die op het forum van de site nakim.org zijn gepubliceerd, is dat er blijkbaar ook een duidelijke verschuiving is van de zware gevallen naar de jonge leeftijdsgroepen, die tot nu toe nauwelijks door Covid19 zijn getroffen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Van Dissel geeft toe dat we belazerd zijn – IFR van Corona is vergelijkbaar met de griep

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petronella
Petronella
1 jaar geleden

Ik wil even reageren op de opmerking ” Waarom Vanden Bossche nu pas met deze verklaringen naar buiten treedt is niet bekend.”
Als u op YouTube zoekt op de naam van Vanden Bossche zult u filmpjes vinden van ongeveer een jaar geleden waarin hij waarschuwt voor de ernstige gevolgen door de gen injectie. Hij raadt mensen ten zeerste af deze prik te nemen.

Fred
Fred
8 maanden geleden
Antwoord aan  Petronella

Dat deed Pierre Capell ook al.