Couppleger Joe Biden heeft de grens met de VS opengezet

Het is duidelijk dat het doel van het Biden-regime is Amerika te overspoelen met zoveel mogelijk niet-blanken.

RT:

Terwijl hij de plannen van president Joe Biden om het staatsburgerschap te geven aan Mexicanen die in de VS wonen, prijst, is Mexico verontrust over zijn beleid dat een golf van illegale immigranten uit Centraal-Amerika heeft veroorzaakt en waar de georganiseerde misdaadkartels van profiteren.

“Ze zien hem als de migrantenpresident, en velen voelen dat ze de Verenigde Staten gaan bereiken,” zei de Mexicaanse president Andres Manuel Lopez Obrador na een virtuele ontmoeting met Biden op 1 maart, waarin hij er naar verluidt bij zijn Amerikaanse tegenhanger op aandrong om meer hulp te bieden aan Midden-Amerika om het tij te helpen keren.

Mexico is blij dat Biden heeft gesproken over een “weg naar burgerschap” voor miljoenen Mexicanen die in de VS wonen – velen illegaal – en dat hij de bouw van de door zijn voorganger Donald Trump begonnen grensmuur heeft stopgezet en het beleid van Trump heeft teruggedraaid dat tienduizenden asielzoekers in Mexico hield tot hun rechtszittingen.

Anderzijds vrezen de Mexicaanse autoriteiten dat Biden de recente golf van migranten uit plaatsen als Honduras, Guatemala en El Salvador stimuleert, die door drugskartels en andere georganiseerde misdaad wordt uitgebuit. Dit blijkt uit een woensdag gepubliceerd rapport van Reuters, waarin interne evaluaties, inlichtingen en getuigenissen worden geciteerd.

De georganiseerde misdaadsyndicaten hebben vanaf de dag dat Biden zijn ambt aanvaardde, hun versnelling hoger gezet en geven blijk van een “ongekende” geraffineerdheid in het doorsluizen van migranten naar het noorden, vertelde een anonieme Mexicaanse ambtenaar aan het agentschap. Mensensmokkelaars gebruiken Facebook, WhatsApp, Instagram en YouTube om de migranten te vertellen waar ze controleposten kunnen tegenkomen, op welke goederentreinen ze moeten springen en hoe ze gebruik kunnen maken van mazen in de immigratiewetten.

Midden-Amerikanen wordt bijvoorbeeld verteld dat ze moeten acteren dat ze slachtoffer zijn van afpersing of met de dood worden bedreigd door bendes, zoals de beruchte MS-13. Ook wordt hun verteld kinderen mee te nemen, zodat ze gemakkelijker asiel kunnen aanvragen, volgens Mexicaanse inlichtingendiensten.

Terwijl de conventionele wijsheid van de voorstanders van immigratie in de VS is dat de migranten armoede en onderdrukking ontvluchten, schat de Mexicaanse inlichtingendienst dat de smokkelaars ongeveer 3.250 dollar aanrekenen voor elke niet-begeleide minderjarige, en tot 20.000 dollar voor Afrikanen of Aziaten die via Mexico naar de VS wensen te komen.

“Migranten zijn handelswaar geworden,” zei een Mexicaanse ambtenaar, die eraan toevoegde dat de kartels hen nu net zo waardevol vinden als drugs. “Maar als een pakje drugs in zee verdwijnt, is het weg. Als migranten verloren gaan, hebben we het over mensen.”

De Mexicaanse regering verkeert in voortdurende staat van oorlog met deze kartels, dus zij zijn niet blij met deze vorm van financiering door het Biden-regime.

Ben Bergquam, van Real America’s Voice, deelde exclusieve beelden van kartels die de zuidgrens van de V.S. controleren bij de War Room van Steve Bannon, dinsdag.

Op de beelden is te zien hoe kartels zich een weg banen langs de grens zonder dat er grenscontrole in zicht is. Bergquam was getuige van verkenners in de gebouwen, met uitkijkposten om illegaal de grens over te steken.

De video toonde schokkend genoeg een poort om de Verenigde Staten binnen te komen die “wijd open” staat.

“Dit is een strijd voor de toekomst van ons land,” zei Bergquam. “En Democraten, Joe Biden en links helpen de vijand.”

Bergquam zei “het meest misselijkmakende deel” is dat deze illegale operaties worden gefinancierd door de Amerikaanse belastingbetalers.

“Het wordt gefinancierd door Amerika,” zei hij. “NGO’s trainen mensen hoe ze in ons land kunnen inbreken”.

De Amerikaanse regering is de “grootste mensenhandelaar ter wereld”, aldus republikeinse afgevaardigde Matt Gaetz.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


16 Amerikaanse staten stoppen Corona maatregelen. Einde aan Lockdowns en maskerplicht

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties