RER lijn C in station Saint-Martin-d'Étampes - Wikipedia

Een 27-jarige Pakistaanse man werd dinsdag om 12.00 uur gearresteerd in Plaine-Saint-Denis (Seine-Saint-Denis) nadat hij midden op de dag een jonge politieagente in de RER seksueel had misbruikt.

Het is rond 12.30 uur in Parijs in deze trein van de RER van het Gare de Lyon dat deze man voor de jonge vrouw zit. Deze agente heeft geen dienst en tijdens de reis legt de zichtbaar opgewonden man verschillende keren zijn handen op haar geslacht alvorens te vluchten. De jonge vrouw komt in opstand en een andere reiziger verrast de scène en probeert in te grijpen.

Het slachtoffer slaat alarm en probeert de aanvaller in bedwang te houden, bericht Le Parisien. Maar de laatste slaagt erin te vluchten. “Een patrouille van de brigade van de netwerken van Ile-de-France (BRF) was niet ver weg, verklaart een bron dicht bij de zaak. De agenten hielden de man aan en tijdens zijn fouillering vonden ze een stanleymes.

De Pakistaan werd naar het politiebureau gebracht waar hij in hechtenis werd genomen voor aanranding. “Hij was niet erg spraakzaam en erkende slechts de feiten,” voegde een andere bron eraan toe. Op woensdagmorgen zat hij nog steeds in de politiecel in afwachting van de beslissing van de officier van justitie.


eld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


In 2019 had 63% van de plegers van seksueel geweld en 93% van de plegers van diefstallen in het OV in Ile de France een buitenlandse nationaliteit

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties