Het Pfizer-vaccin doodde “ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen” en “260 keer” meer jongeren dan “wat het COVID-19 virus zou hebben geëist in het gegeven tijdsbestek”.

Terwijl in januari een groep onafhankelijke artsen concludeerde dat experimentele COVID-19-vaccins “niet veiliger” zijn dan het virus zelf, toont een nieuwe analyse van vaccin-gerelateerde sterftecijfers in Israël aan dat dit inderdaad het geval kan zijn tot dramatische niveaus, schrijft Patrick Delaney.

Een heranalyse van gepubliceerde gegevens van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid door Dr. Hervé Seligmann, lid van de faculteit Geneeskunde Opkomende Infectieziekten en Tropische Ziekten aan de Universiteit van Aix-Marseille, en ingenieur Haim Yativ onthult, kort samengevat, dat het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer “ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen doodde dan de ziekte zelf zou hebben gedood” tijdens een recente vaccinatieperiode van vijf weken. Onder de jongere categorie lopen deze aantallen op tot een sterftecijfer van 260 maal wat het COVID-19 virus zou hebben geëist in het gegeven tijdsbestek.

Hoewel de volledige wiskundige analyse in het artikel zelf te vinden is, tonen de auteurs aan hoe onder “degenen die gevaccineerd waren en ouder dan 65 jaar, 0,2 procent … stierf tijdens de periode van drie weken tussen de doses, dus ongeveer 200 onder de 100.000 gevaccineerden. Dit moet worden vergeleken met de 4,91 doden onder de 100.000 die zonder vaccinatie aan COVID-19 stierven.”

“Dit enge beeld geldt ook voor mensen onder de 65″, vervolgden de onderzoekers. Tijdens het vaccinatieproces van vijf weken “stierf 0,05 procent, dat wil zeggen 50 van de 100.000. Dit moet worden vergeleken met de 0,19 per 100.000 die sterven aan COVID-19 die niet zijn gevaccineerd … Vandaar dat het sterftecijfer van deze leeftijdsgroep met 260 keer toenam tijdens deze periode van vijf weken van het vaccinatieproces, in vergelijking met hun natuurlijke COVID-19-sterftecijfer. ”

Zoals gerapporteerd door IsraelNationalNews (INN), heeft Seligmann de Israëlisch-Luxemburgse nationaliteit, een biologiediploma van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, en heeft hij meer dan 100 wetenschappelijke publicaties geschreven. INN meldt dat de onderzoekers “geen conflicten of belangen hebben anders dan het hebben van kinderen in Israël.”

Yativ en Seligmann stipuleren dat zelfs deze “geschatte aantallen sterfgevallen als gevolg van het vaccin waarschijnlijk veel lager zijn dan de werkelijke aantallen, omdat het alleen rekening houdt met degenen die gedefinieerd zijn als COVID-19 sterfgevallen voor die korte tijdsperiode en niet de AVC en cardiale (en andere) gebeurtenissen omvat die het gevolg zijn van de ontstekingsreacties”.

Noch houden deze cijfers “rekening met complicaties op lange termijn,” schrijven ze.

Bovendien verwachten zij binnen enkele maanden “nadelige effecten op middellange en lange termijn van de vaccinatie als ADE (Antibody-dependent Enhancement)” zich begint te manifesteren bij degenen die het experimentele Pfizer-vaccin hebben ontvangen.

Zoals uitgelegd door America’s Frontline Doctors (AFLDS), is er sprake van ADE “wanneer anti-COVID antilichamen, aangemaakt door een vaccin, in plaats van de persoon te beschermen, een meer ernstige of dodelijke ziekte veroorzaken wanneer de persoon later wordt blootgesteld aan SARS-CoV-2 in het wild. Het vaccin versterkt de infectie in plaats van schade te voorkomen.”

AFLDS geeft een voorbeeld van een vaccin dat werd geproduceerd om de knokkelkoorts te bestrijden, wat leidde tot de dood van 600 kinderen in de Filippijnen als gevolg van ADE, en de indiening van strafrechtelijke aanklachten tegen de beleidsmakers in 2019.

Om deze redenen en meer, raden AFLDS en vele andere artsen het gebruik van deze experimentele vaccins sterk af voor de meeste mensen, terwijl ze alleen erkennen dat het aannemelijk kan zijn voor mensen ouder dan 70 jaar, maar tegelijkertijd erkennen dat dergelijke injecties “een hoger risico inhouden dan vroegtijdige of profylactische behandeling met bewezen medicatie” (bronnen hierhierhier, en hier).

Gezien deze sterftecijfers hebben Yativ en Seligmann ook harde kritiek op de zware druk die door de Israëlische autoriteiten op de bevolking wordt uitgeoefend om deze injecties te krijgen. Volgens INN noemen de onderzoekers deze draconische inspanningen “een nieuwe Holocaust”.

In de afgelopen weken haalde de Israëlische regering de krantenkoppen toen ze een “groene pas”-systeem invoerden, waardoor mensen die zijn geïnjecteerd een groene code kunnen krijgen, die hen vervolgens toegang verleent tot plaatsen zoals amusements- en vrijetijdsvoorzieningen.

Nu het land na een lockdown van twee maanden weer opengaat, zou de groene kaart alleen worden verstrekt aan degenen die een injectie hebben gehad, niet aan mensen die negatief op het virus hebben getest. De voorgestelde voordelen zijn onder meer de toegang tot “niet-essentiële” bedrijven, het niet verplicht zijn om zichzelf te isoleren als je een nauw contact hebt met een bevestigd geval van COVID-19, en het niet verplicht zijn om zichzelf te isoleren na terugkeer uit wat de regering een “rode locatie” noemt.

Hoewel er geen bewijs is dat deze experimentele vaccins de overdracht van het virus daadwerkelijk voorkomen, zei de Israëlische minister van Volksgezondheid, Yuli Edelstein, bij de vrijgave van het vaccin “paspoort” dat “(je) laten vaccineren een morele plicht is. Het maakt deel uit van onze wederzijdse verantwoordelijkheid”. Hij ging nog verder en verklaarde: “Wie zich niet laat vaccineren, blijft achter.”

De groene pas moet om de zes maanden worden vernieuwd, en ook al is men in het bezit van een groene pas, toch moet men zich houden aan de regels inzake maskeren en afstand houden. De Jerusalem Post meldde ook dat wetgeving wordt overwogen om werkgevers het recht te geven niet-ingeënte personen de toegang tot de werkplek te weigeren.

Dergelijke maatregelen hebben Business Insider ertoe aangezet het land te beschrijven als “een oorlog voerend tegen de ongevaccineerden”. Ondertussen heeft Dr. Anthony Fauci, hoofd medisch adviseur van President Joe Biden, de Israëlische vaccinatie-respons als “buitengewoon goed” bestempeld.


We zijn geschorst van twitter volg ons via email en verspreidt onze berichten via de social media-buttons.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties