Wie denkt dat de Corona-gekte voorbij zal zijn wanneer iedereen zich plichtsgetrouw naar de maatregelen schikt, heeft buiten kanselier Kurz gerekend, bericht Info-direkt.

In een interview met “Servus TV” kondigde hij aan dat hij verwacht dat Oostenrijk in de komende vijf jaar 30 miljoen vaccindoses nodig zal hebben. Let wel, Oostenrijk telt slechts 8,9 miljoen inwoners.

Bewakingsstaat zoals in China doemt op

Degenen die denken dat zij zich gewoon zo snel mogelijk laten vaccineren en dan hun “oude normaliteit” terugkrijgen, zullen spoedig teleurgesteld worden. Zolang Kurz, Merkel, Söder en co. op de regeringsbanken zitten, zetten we reuzenstappen in de richting van de “nieuwe normaliteit”, die zal aanvoelen als de autoritaire controlestaat China. Niet voor niets kijkt Kurz er graag vol bewondering naar.

Hier is het ServusTV interview:

https://twitter.com/SickParvisMagna/status/1367746973302931457

“Basti maakt het 100% duidelijk! Het oude normaal zal nooit meer terugkeren als de mensen zich er niet tegen verzetten. Kom daarom morgen, zaterdag 06.03 naar Wenen en maak de regering duidelijk waar ze deze onzin kan laten!”, twittert Werner Hochleiter.

Kurz zegt dat hij “in samenwerking met Israël verder wil werken aan onderzoek en de productie van vaccins. De komende 5 jaar zullen we alleen al in Oostenrijk 30 miljoen dosis nodig hebben, want het virus zal meer en meer muteren en het vaccin moet steeds weer aangepast worden. Dat betekent dat we in de zomer wel weer kunnen terugkeren naar het ‘normaal’ maar de zaak is dan niet voorbij en daar moeten we ons op tijd op voorbereiden“.

Premier Netanyahu kondigde zondag aan dat Israël “in het komende jaar 36 miljoen vaccins zal kopen of produceren”

Tijdens de persconferentie gaf Netanyahu toe, “dat niemand weet hoe lang de vaccins die we hebben, houdbaar zijn…We moeten ons voorbereiden op het ergste scenario. Het ergste scenario is dat we elk half jaar (twee keer) moeten vaccineren.” Dat zou betekenen dat we maar liefst 36 miljoen vaccins moeten aanschaffen, ervan uitgaande dat alle 9 miljoen Israëli’s elke zes maanden twee doses nodig hebben.

Om de een of andere reden is het Israëlische regime erin geslaagd een bijzonder gezonde natie, die tijdens de eerste Covid-19 golf zeer weinig sterfgevallen kende (in totaal ongeveer 30 mensen tussen 1 maart en 1 juni), te reduceren tot een “Vax-Natie”: mensen die afhankelijk zijn van een constante aanvoer van levensondersteunende mRNA-stoffen.

Netanyahu voorspelde ook dat “de hele wereld zal wedijveren om die vaccins … Ik ben opnieuw vastbesloten om Israël aan de top van de lijst te brengen.” Hij zwoer dat hij van de Joodse staat een “vaccinimperium” zou maken.


We zijn geschorst van twitter. Volg ons via email en verspreidt onze berichten via de social media-buttons onder en boven elk artikel.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Sterftecijfer door experimenteel vaccin voor Israëlische bejaarden 40 keer hoger dan sterfgevallen door COVID-19 – Onderzoekers

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin vissers
Edwin vissers
1 jaar geleden

Bizarre informatie over Judaïsme en Zionisme. Uitgelegd waarom de gentiles of goy (niet joden) uitgeroeid moeten worden. Waarom er expres door middel van vaccins en vergiftiging van voedsel zo veel kinderen gender verward zijn tegenwoordig of androgeen. En nog veel meer Cabal geheimen.

Sjefke
1 jaar geleden

Adolf Hitler zal jaloers zijn op Nethanyahu. Waarschijnlijk overleefd dat vrijwel niemand.
Als je tenminste met dierproeven een paar jaar geleden vergelijkt. Toen katten en fretten na vaccineren met het echte virus werden besmet stierven ze allemaal.
Angstwekkend vooruitzicht, onbegrijpelijk dat niemand ingrijpt of hiertegen in opstand komt!
En dat alles voor een griep met een ivf van 0,23 %
Je zou maar bij het uitverkoren volk horen!