Om wat voor reden dan ook bleef Oost-Europa vrijwel geheel gespaard bij de eerste COVID-golf. In plaats van toe te geven dat dit iets was waarvan we niet echt begrepen waarom het zo was, besloten delen van de media de oorzaak toe te schrijven aan de hocus pocus van de gezichtsluiers.

July 2020:

Wat de vraag oproept, waarom hebben de schattige bacillenbroedmachines het niet opnieuw gered toen de tweede golf in de herfst toesloeg en Oost-Europa aan zijn klim begon om de rangen van de ergst getroffen landen ter wereld aan te vullen?

March 2021:

Tsjechië is zelfs zo ver gegaan in zijn muilkorfverering dat het een dubbel masker verplicht stelt, maar zelfs dit helpt niet. De maskergod heeft het land verlaten.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Man bewijst dat maskers niet helpen – Video

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties