De instellingen van het land zijn vol, dus nu plaatst de Zweedse gevangenis- en reclasseringsdienst veroordeelde gevangenen in “kleurrijke villa’s waarvan de deuren overdag open zijn”, meldt Fria Tider.

De veroordeelden hebben een eigen villa gekregen waar ze twee weken achter elkaar kunnen wonen met hun familie. De Zweedse gevangenis- en reclasseringsdienst heeft opwindende vrijetijdsactiviteiten aangeboden die te maken hebben met de natuur, waarbij bosbeheer en visserij zijn inbegrepen, schrijft SVT.

Dus als u genoeg heeft van de Lockdowns in Nederland …


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Irakees onthoofdt 17-jarig Zweeds meisje – Bewaart haar hoofd als trofee in een koffer

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties