Fantasie dreigementen, waaronder “QAnon Inauguration Day” worden gebruikt om de bezetting rond het regeringscentrum voort te laten duren.

Tucker Carlson schetste donderdag hoe Democraten van plan zijn een permanente militaire aanwezigheid in Washington DC te handhaven en veiligheidsdreigingen zullen blijven fabriceren om de angst onder linkse mensen hoog te houden.

“Als je links bent, is de wereld een heel enge plek, maar er is één angst die boven alle andere angsten in de liberale geest uitstijgt: De angst voor “de ander,” zei Carlson in zijn monoloog.

Hij vervolgde “Links ziet het grootste deel van het Amerikaanse continent als een mysterieuze donkere ruimte, als een middeleeuwse kaart bevolkt door kwijlende Trump-stemmers en gewelddadige analfabeten met extra chromosomen.”

“Er is niets rationeels aan dat gedrag, maar je moet er niet verbaasd over zijn. Links heeft geen samenhangend wereldbeeld, het is een diep ongelukkig, hoog gespannen persoonlijkheidstype. Waanzin is wat je krijgt als mensen zich van binnen ellendig voelen,” voegde Carlson eraan toe.

De presentator schetste vervolgens hoe spookdreigingen, waaronder “QAnon Inauguration Day”, worden gebruikt om de bezetting rond het regeringscentrum voort te laten duren.

“Wat is QAnon Inauguration Day? We hebben geen idee, en we kennen niemand die dat wel weet,” vervolgde Tucker, eraan toevoegend: “We durven er geld om te verwedden dat niet één Trump-stemmer op een miljoen ervan had gehoord tot deze week, toen de hysterieverkopers op de andere kanalen erover begonnen te mekkeren op televisie.”

Carlson merkte op hoe Nancy Pelosi en de leiders van het Huis donderdag stemmingen herschikten en velen zelfs het Capitool ontvluchtten, waaronder zelfs enkele Republikeinen, die hun eigen angstzaaierij geloofden dat er weer een “opstand” zou komen.

“Het was allemaal gewoon weer een leugen,” drong Tucker aan.

“De troepen zullen nooit vertrekken.” Carlson benadrukte, en voegde eraan toe: “Zoals je nu waarschijnlijk wel door hebt, zijn de troepen in het Capitool om politieke redenen. Ze zijn daar om het regime te steunen.”

Hij vervolgde: “Als dit in Kameroen zou gebeuren, zou ons ministerie van Buitenlandse Zaken erover klagen en het een ‘belediging van de democratie’ noemen. Maar omdat het hier in Amerika gebeurt, zijn we traag van begrip.”


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Amerikaanse minister van Volksgezondheid schokt twitter met outfit

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties