De Britse nationalist en politiek activist Mark Collett geeft in een videopost commentaar op een nieuw rapport van de Britse regering. Hij vreest dat het doel is om nieuwe wetten door te drukken die het onwettig maken om de voortdurende omvolking te bekritiseren.

https://www.bitchute.com/video/8HFGryVBLvvM/

Blanke Britten zullen naar verwachting in 2066 in de minderheid in het VK zijn. De Britse regering heeft via de Commissie ter bestrijding van extremisme vorige maand een rapport uitgebracht, “Operating for Countering Extremism – Hatefull extremism: The need for a legal framework“. De Commissie wil nieuwe wetten aannemen die het onwettig maken om demografische veranderingen te bekritiseren en alle pogingen van de Britten om de omvolking van volkeren te bestrijden, dwarsbomen.

De Britse nationalistische en politieke activist, Mark Collett, reageerde vrijdag op het rapport op zijn Bitchute-kanaal:

“Dit document is waarschijnlijk het meest verraderlijke, meest anti-vrije meningsuiting en anti-blanke rapport dat ik ooit heb gezien”, zegt Collett.

Het rapport, geschreven door Sara Khan en Mark Rowley, wil nieuwe wetten doorvoeren die erop gericht zijn de inheemse volkeren van deze eilanden hun rechten te ontnemen en te voorkomen dat ze discussiëren en zich organiseren tegen de omvolking.

Collett vreest dat het rapport kan leiden tot nog donkerdere en ernstigere gevolgen voor blanke Britten.

“Dit rapport gaat niet over het stoppen van terrorisme of het voorkomen dat mensen geweld bepleiten of illegale activiteiten ontplooien. Daar zijn al wetten tegen”, zegt Collett.

Het kabinet wil kritiek op immigratie strafbaar maken

– Dit rapport wil de huidige wetgeving inzake zogenaamde “haatmisdrijven” wijzigen om het strafbaar te maken om dingen te uiten die momenteel volkomen legaal zijn. Dit rapport wil alle uitingen verbieden die het bewustzijn kunnen vergroten van de problemen die kunnen worden onderbouwd met feiten en gegevens van de overheid zelf.

Het rapport noemt Mark Collett en Laura Towler, die beiden betrokken zijn bij de nationalistische partij Patriotic Alternative. De partij wordt omschreven als een “blanke nationalistische politieke groep” en Collett en Towler worden genoemd op een manier die lijkt te betreuren dat ze met de huidige wetgeving niet kunnen worden veroordeeld voor enige misdaad:

Hun gedrag valt momenteel niet onder de wetgeving tegen haatmisdrijven of terrorisme, aangezien ze geen bedreiging vormen voor individuen of beschermde groepen, noch expliciet aanmoedigen tot geweld of terroristische daden. Wij zijn echter van mening dat hun actieve verspreiding van een racistische blanke machtsideologie beantwoordt aan onze definitie van hatelijk extremisme.

“Met andere woorden, wij en onze partij handelen vreedzaam en democratisch op een manier die volkomen legaal is, en daarom willen ze de wet veranderen om onze boodschap strafbaar te stellen en ons het zwijgen op te leggen”, zegt Collett.

Hij gelooft dat het de bedoeling is om de inheemse bevolking het wettelijke recht te ontnemen om zich te verzetten tegen immigratie en om de demografische ontwikkeling te bestrijden die hen in hun eigen thuisland tot een minderheid zal maken.

“Ze willen duidelijk mensen het zwijgen opleggen die een legitieme bezorgdheid hebben”

Collett wijst er ook op dat de auteurs van het rapport de inheemse volkeren het democratisch recht willen ontnemen om zich te organiseren in een groep die is gebaseerd op leden met een etnische, religieuze en culturele achtergrond.

“De Britse regering wil duidelijk mensen die een legitieme bezorgdheid hebben, het zwijgen opleggen, hen afbeelden als extremisten en hen uiteindelijk criminaliseren,” zei Collett.

“De regering creëert in feite extremisten”

“De regering bestrijdt extremisme niet, maar herdefinieert alleen het concept en creëert dus in feite extremisten”, zegt Collett en voegt eraan toe:

“Als deze aanbevelingen worden uitgevoerd, stelt het kabinet een kritische discussie over demografische verandering gelijk aan deelname aan ISIS of het bepleiten van vrouwenbesnijdenis. Het zou de regering en andere liberale en anti-blanke groeperingen de kans geven om te beweren dat een groot aantal inheemse Britten extremisten zijn, wat zou betekenen dat meer blanke Britten in absolute aantallen als extremisten zouden worden geclassificeerd dan welke andere raciale of etnische groep dan ook”.

Misschien zal het concept van “terrorisme” ook worden geherdefinieerd en zal anti-blanke propaganda nog meer toenemen

Collett vreest dat dit de weg zou kunnen effenen voor het herdefiniëren van een ander concept, namelijk terrorisme. Het zou dan kunnen worden gezien als terrorisme om kritiek te uiten op het overheidsbeleid, massa-immigratie of de demografische verandering op Twitter en andere sociale media. Het zou dan ook kunnen worden gebruikt als een krachtig instrument om de anti-blanke propaganda die al doordringt in scholen, openbare organisaties en particuliere bedrijven te rechtvaardigen en te vergroten.

“Het establishment zou zo miljoenen gewone mensen kunnen criminaliseren en hen afbeelden als extremisten en terroristen”, zegt Collett.

“Ze zullen ervoor zorgen dat de inheemse bevolking onderdanig een toekomst accepteert als een gehate minderheid in hun eigen land”

Deze campagne tegen ‘extremisme’ is niet alleen een manier om ons het zwijgen op te leggen. Het zal ook worden gebruikt om alle blanke mensen die rasbewust zijn te criminaliseren en om ervoor te zorgen dat iedereen in de inheemse bevolking onderdanig het hoofd buigt en een toekomst accepteert waarin ze niet veel meer zijn dan een gehate minderheid in hun eigen land.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties