Afbeelding ter illustratie - ziekenhuis Pixabay

De Coronamaatregelen zijn dodelijk. Edo Arnoldus, voorzitter van de medische staf, denkt dat het cijfer slechts ‘het topje van de ijsberg’ is. 

AD:

Uitgestelde zorg vanwege corona leverde complicaties op bij zeker 68 patiënten van het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg en Waalwijk. Zeven van hen zijn overleden, schrijft Trouw op basis van een interne registratie van het ziekenhuis.

Het is voor het eerst dat een ziekenhuis bekendmaakt hoeveel patiënten schade ondervonden door uitstel. In ongeveer de helft van de gevallen gaat het om kankerpatiënten. Ook zaten er mensen bij met hart- en vaatziekten, nekhernia’s en ernstige oogziekten.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Geen behandeling meer voor kankerpatiënten als ze niet gevaccineerd zijn?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties