De intense haat van de boven ons gestelden tegen dit land en haar oorspronkelijke bevolking valt met geen pen te beschrijven.

Het liefst hebben ze dat we morgen allemaal dood neervallen, zodat ze alles wat wij en onze voorouders op hebben gebouwd weg kunnen geven aan de hordes uit de Derde Wereld.

En zelfs dat vinden ze nog te genadig, ze willen ons eerst nog zien lijden voor we sterven. In totale armoede verhongerend aan de bedelstaf willen ze ons uit vuilnisbakken zien eten en slapen in kartonnen dozen, terwijl we de uitkering ophoesten van een Somalische familie met 23 kinderen aan wie ze ons huis weg hebben gegeven.

Dit Lockdownkabinet, waarin Hoekstra minister van economische afbraak is, jaagt eerst bewust de hele middenstand over de kling, met honderdduizenden werklozen tot gevolg. Die komen nog, reken er maar op. En precies op dat moment vindt CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra dat de ‘tijd is gekomen’ om de maximale duur van de werkloosheidsuitkering te verkorten van twee naar één jaar.

Na een jaar kom je dan in de bijstand, dat is iets van 1000 euro per maand. Hoe ga je daar je hypotheek van betalen of je huur? Je zorgverzekering, je energierekening, je eten. Je kinderen, hun studie. Noem maar op.

Dat is de dank die we krijgen voor het decennia lang betalen van honderdduizenden uitkeringen voor immigranten waar wij nooit om gevraagd hebben. Er is ons zelfs nooit gevraagd of wij ze wel wilden, we wilden ze namelijk niet. Ze zijn ons door de strot geduwd.

Zo werkt dat waardeloze theater dat ze democratie noemen.

En nu we zelf een uitkering nodig hebben zeggen deze haters simpelweg dat het geld op is. Ga maar op een houtje bijten nadat je je hele werkende leven premies afgedragen hebt. Denkt deze maniak dat ouderen die ontslagen worden nog ergens aan de bak komen? Natuurlijk niet, hij weet net zo goed als u en ik dat mensen boven de 55, die geen onmisbaar beroep hebben kansloos zijn op de arbeidsmarkt.

Honderden miljarden hebben ze naar Zuid-Europa gesmeten, honderden miljarden naar het kansloze Afrikaanse continent, 400 miljard naar de immigratie alleen al de afgelopen 25 jaar.

Maar nu Nederlanders een keer in de problemen zitten, door dit kabinet, is het geld op?

Er zijn mensen voor minder gekielhaald. En die hadden geen recht op wachtgeld.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Geen behandeling meer voor kankerpatiënten als ze niet gevaccineerd zijn?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties