Het is al eerder geopperd dat deze Lockdowns slechts een voorproefje zijn, een test.

Het WEF dat een ‘groene agenda‘ zegt te hebben, was een week geleden dan ook lyrisch dat al onze steden uitgestorven zijn en de hele middenstand geholocaust.

Great Reset: WEF viert lege binnensteden en vernietigde winkels als succes

En het Duitse sociaaldemocratische parlementslid Karl Lauterbach zei dat “Lockdowns” voor het klimaat de volgende stap zouden kunnen zijn.

The Guardian:

De uitstoot van kooldioxide moet de komende tien jaar ongeveer om de twee jaar met het equivalent van een wereldwijde lockdown dalen, wil de wereld binnen de veilige grenzen van de opwarming van de aarde blijven, zo is uit onderzoek gebleken.

Lockdowns over de hele wereld leidden tot een ongekende daling van de uitstoot met ongeveer 7% in 2020, of ongeveer 2,6 miljard ton CO2, maar reducties van 1 tot 2 miljard ton zijn elk jaar van het volgende decennium nodig om een goede kans te hebben om de temperatuurstijging binnen 1,5C of 2C van het pre-industriële niveau te houden, zoals vereist door de overeenkomst van Parijs.

Uit onderzoek dat woensdag is gepubliceerd, blijkt dat landen hun uitstoot van broeikasgassen begonnen af te remmen voordat de Covid-19-pandemie toesloeg, maar niet tot het niveau dat nodig is om een klimaatcatastrofe te voorkomen. Sinds de blokkades vorig jaar in veel landen werden opgeheven, zijn er sterke aanwijzingen dat de emissies opnieuw zullen stijgen tot boven het niveau van 2019, wat de vooruitzichten om de doelstellingen van Parijs te halen ernstig schaadt.

Corinne Le Quéré, hoofdauteur van de studie, zei dat de wereld op een cruciaal punt staat nu regeringen geld in de wereldeconomie pompen om de gevolgen van de pandemie op te vangen. “We hebben om de twee jaar een emissiereductie nodig van ongeveer de omvang van de daling [van de lockdowns], maar met totaal andere methoden,” zei ze.

Regeringen moeten prioriteit geven aan klimaatmaatregelen bij hun inspanningen om te herstellen van de pandemie, zei ze. “We hebben in het verleden niet begrepen dat we de aanpak van de klimaatverandering niet als bijzaak kunnen hebben. Het kan niet gaan om één wet of beleid, het moet centraal staan in alle beleid,” zei ze. “Elke strategie en elk plan van elke regering moet consistent zijn met de aanpak van de klimaatverandering.”

Ja, ja, de ‘wetenschap’.

De coronavirus hoax gaat naadloos over in de global warming hoax. Het zal een vlekkeloze fusie van hoaxes zijn.

Eeuwigdurende totaalLockdowns waren altijd al het doel en dit coronavirus het excuus om ze in te voeren.

Hier, dit is ook The Guardian:

The Guardian is een genocidaal vod dat ons allemaal dood wil.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset

 

 

 

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties