Een bericht in het Belgische Nieuwsblad leidt tot die conclusie.

De afkomst van de twee daders wordt niet vermeld en als het blanke autochtone Belgen geweest zouden zijn dan had het Nieuwsblad dat met alle plezier wel vermeld.

Het waren dus buitenlanders. Het nieuwsblad meldt dat de beide verkrachters veroordeeld zijn, maar daar is niet echt sprake van als ze op vrije voeten blijven zoals het geval is.

Beide mannen werden voor de rechtbank van Gent gedaagd. “Getuigen verklaarden dat ze niet meer op haar benen kon staan en na de feiten stond te wenen”, zegt de procureur. “De vrouw kon geen toestemming geven en het gaat hier effectief om verkrachting.”

De rechtbank van Gent veroordeelde de eerste dader tot 16 maanden cel, met uitstel. De tweede dader werd naast de verkrachting ook veroordeeld voor de verspreiding van het filmpje en kreeg twintig maanden cel, met uitstel. Beiden moeten een schadevergoeding betalen aan de vrouw.

Met uitstel, voorwaardelijk, betekent dat ze gewoon vrijuit gaan. Voor verkrachting!

We zitten midden in een immigratie-oorlog, en wat elke overwinnaar in een oorlog doet is dat ze de vrouwen van de verliezende partij verkrachten. Omdat verkrachting het meest vernederende is dat er is, voor de vrouwen, maar zeker ook voor de mannen die onder gezonde omstandigheden deze vrouwen verdedigd zouden hebben.

Europa is een verloren continent, dankzij de EU, en de hele wereld valt binnen om te plunderen, brandschatten, roven en verkrachten.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Von
Von
1 jaar geleden

Bereid u voor, de Afrikanisering en Mohamedanisering is in volle gang in Europa. Ze zullen overwinnen door de aantallen en de gefeminiseerde samenleving in het westen zijn niet opgewassen tegen de patriachale culturen van de derde wereld.