Bouw maar vast weer nieuwe AZC’s, verhoog de belastingen en maak je logeerkamer klaar voor 3 Somalische families, want de Yanks gaan weer vluchtelingenstromen deze kant uit bombarderen.

Het wil maar niet doordringen bij die Amerikanen dat zij degenen zijn die illegaal aanwezig zijn in Irak.

AP:

Het Witte Huis heeft gewaarschuwd dat de VS een militaire reactie kunnen overwegen op de raketaanval van woensdag op een luchtmachtbasis in het westen van Irak waar Amerikaanse en coalitietroepen zijn gehuisvest, waardoor de vrees is ontstaan dat dit een nieuwe escalatieronde van geweld zou kunnen ontketenen.

Een Amerikaanse huurling kwam om het leven nadat minstens 10 raketten op de basis waren ingeslagen. Hoewel geen enkele groep de verantwoordelijkheid opeiste, was het de eerste aanval sinds de VS vorige week militiedoelwitten langs de grens tussen Irak en Syrië bombardeerden.

De verhoogde spanningen met de door Iran gesteunde milities in Irak kunnen tot meer aanvallen leiden, wat de wens van de regering-Biden bemoeilijkt om de besprekingen met Iran over het nucleaire akkoord van 2015 te openen, evenals de huidige Amerikaanse strategie om meer aandacht te besteden aan Azië.

Misschien moeten de Amerikanen gewoon eens ophouden overal bommen te gooien en dood en verderf te zaaien.

Gevraagd naar de aanval, zei president Joe Biden tegen verslaggevers: “We zijn dat op dit moment aan het uitzoeken.” Hij voegde eraan toe: “Godzijdank is er niemand gedood door de raket, maar één persoon, een huurling, is overleden aan een hartaanval. Maar we zijn aan het uitzoeken wie verantwoordelijk is en we zullen een oordeel vellen over een reactie”.

Persvoorlichter Jen Psaki van het Witte Huis suggereerde dat de “berekende” Amerikaanse luchtaanvallen van vorige week model zouden kunnen staan voor een militaire reactie. Die aanvallen waren een reactie op een aanval op Amerikaanse troepen in Noord-Irak eerder in februari.

“Als wij van mening zijn dat een verdere reactie gerechtvaardigd is, zullen wij opnieuw actie ondernemen op een door ons gekozen manier en tijdstip”, aldus Psaki.

“We bombarderen wie en wanneer we willen.”

Ik herinner me dat Biden geen president was:

Toen hij vice-president was onder Obama was hij weer wél voor bombarderen.

Nee dat is een fijn argument.

Assad tussen zijn mensen versus staatsgreeppleger Joe Biden tussen zijn mensen.

https://twitter.com/disclosetv/status/1367497749596413953


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Genocide in de Oriënt: Het Westen vermoordt 329 mensen per dag in het Midden-Oosten – al 27 jaar lang

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Amar Fedush
Amar Fedush
1 jaar geleden

Waren de opstandige ameriken maar voor een weekje even wreed als de clintonkliek.
Een grote opruimactie onder de sorossen, black rockers en gates is hard nodig.