Dat is evenveel als onze aardgasbaten en bijna gelijk aan onze complete staatschuld.

Allemaal door de plee gespoeld om wat couscousvreters een plezier te doen en deugvolk een goed gevoelletje te geven.

Voorwoord
Dit rapport is op een bepaalde manier te zien als een actualisering en uitbreiding van het CPB-rapport Immigration and the Dutch Economy uit 2003. In dit CPB-rapport werd onder andere uitgerekend wat toen de kosten en baten voor de schatkist waren van niet-westerse immigratie. Sinds dat rapport is er van overheidswege niet meer gerekend aan deze fiscale kosten en baten van migratie in algemene zin.

Logisch dat er sinds 2003 niet meer aan gerekend is door de omvolkingsoverheid. Die wist ook wel dat ze ons land aan het ruïneren is, en heeft er alles aan gedaan dat onder de pet te houden, omdat anders de PVV zou groeien.

Jammer dat Van de Beek en zijn collega’s op pagina 4 gelijk al grondig de mist in gaan:

Het hebben van inzicht in de kosten en baten ontkracht ook de overige twee argumenten tegen het berekenen van de kosten en baten van migratie. Als de kosten en baten van migratie bekend zijn en voortdurend worden gemonitord, dan ligt het in de lijn der verwachting dat de overheid ook meer gaat sturen op succesvolle immigratie, bijvoorbeeld door een selectiever migratiebeleid à la Australië of Canada op te tuigen. In die landen bestaat een selectief en vrij breed door de bevolking gedragen immigratiebeleid.

Het is een hardnekkig sprookje dat het Australisch Immigratiemodel succesvol is. Dat is het misschien vanuit economisch oogpunt, maar niet voor de blanke inwoners. De omvolking in Australië gaat in hetzelfde tempo als in andere blanke landen en blanken zullen er binnen een paar decennia in de minderheid zijn. Hier hebben we dat uitvoerig uitgelegd.

Voor Canada geldt hetzelfde. Als we bijvoorbeeld naar een stad als Toronto kijken lezen we op wikipedia; De demografie van Toronto, Ontario, Canada maakt Toronto tot een van de meest multiculturele en multiraciale steden ter wereld. In 2016 behoorde 51,5% van de inwoners van de eigenlijke stad tot een zichtbare minderheidsgroep, vergeleken met 13,6% in 1981. Blanken zijn binnen één generatie een minderheid geworden en dat geldt ook voor de andere steden in Canada.

In hoofdstuk 8 gaat het rapport van Van de Beek en collega’s wel in op onderwijs, huurtoeslag, uitkeringsafhankelijkheid, AOW, zorg, veiligheidszorg etc. En het pakt allemaal negatief uit. Helaas zijn er nog vele zaken niet te meten zoals de enorme natuurvernietiging in dit kleine landje om al die miljoenen kostenposten te huisvesten en het feit dat hele stedelijke gebieden in no-go-zones veranderd zijn.

Het is een triest rapport. Triest om te lezen dat ons land bewust en stelselmatig vernietigd wordt. Immigratie is oorlog met andere middelen, en het is onomkeerbaar. Een totale uitroeiingsoorlog.

Eén lichtpuntje is dat er vandaag iemand hardop zit te huilen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Mark Rutte kreeg ‘The Global Citizen Awards 2019’ uit handen van Klaus Schwab

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Von
Von
2 jaren geleden

Die Leo Lucassen is een aanfluiting voor de wetenschap.