In de laatste “Avonturen van Joe Biden”, gaf hij een toespraak over de noodzaak van het dragen van maskers, verliet vervolgens het podium om met zijn vrienden te gaan praten en vergat zijn masker.

Deze video zal waarschijnlijk verwijderd zijn tegen de tijd dat je dit leest, want ongeveer 85% van alle video’s van Joe Biden worden gemarkeerd als onjuiste informatie.

In een ander recent avontuur vergat hij de namen van iedereen en begon in zichzelf te praten, en vroeg “wat doe ik hier?”

Elke keer als ik dit zie, hoop ik dat de mensen die deze circus show leiden tenminste plezier hebben. De verkiezing stelen met een seniele oude man die het opneemt tegen de populairste president uit de Amerikaanse geschiedenis is het grappigste wat er ooit is gebeurd. Op een tragische manier, natuurlijk. Maar je moet toegeven: dit is briljant.

Het is ook de grootste brutaliteit ooit om op klaarlichte dag terwijl de hele wereld toekijkt een staatsgreep te plegen. Het toont de totale minachting die de globalisten hebben voor elke regel en elke wet en elk fatsoen en vooral voor het volk. En aan deze kant van de Atlantische Oceaan is het al niet anders. Mensen vergeten het wel eens, maar onze laatste democratische stemming was in 2005 toen het Nederlandse volk massaal tegen de bezetting door de EU-dictatuur stemde, waarna we alsnog illegaal werden ingelijfd.

De poppenspelers schoven Joe Biden naar voren, omdat Kamala Harris nog minder populair was, maar het kan niet lang meer duren voor zij het overneemt, want ze wilden al jaren een vrouw van kleur die er dol op is om dwangarbeiders te houden.

En met de Lockdowns voor de C-griep kunnen ze een gevangenenbewaarder goed gebruiken. China is al een gevangenis en het doel is dat de rest van de wereld ook een gevangenis wordt.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties