Ondanks het feit dat Zweden zowel een vermeende humanitaire supermacht is als de eerste vermeende feministische regering ter wereld heeft, wordt Zweden een steeds slechter en gevaarlijker land voor vrouwen. In de World Population Reviews-lijst van landen met de meeste verkrachtingen komt Zweden op de zesde plaats, omringd door Afrikaanse landen en een Caribisch land.

In een redactioneel artikel dat een week geleden in Svenska Dagbladet werd gepubliceerd, noemt Tove Lifvendahl de niet-vleiende positie van Zweden, die ook nog erger zou zijn, aangezien de cijfers die in de ranglijst worden gebruikt uit 2015 komen.

Ze stelt dat zowel de positie in WPR als de trend in de Brås-statistieken “bevestigt dat Zweden er niet op kan bogen een feministisch pioniersland te zijn, hoe de regering zichzelf ook noemt”.

Dat is ook opgemerkt door de debater Merit Wager, die erop wijst dat Zweden, vergeleken met de buurlanden, echt opvalt.

In vergelijking met Noorwegen heeft Zweden 3,3 keer meer verkrachtingen, 4,2 keer meer verkrachtingen dan Finland en 9,9 keer meer verkrachtingen dan Denemarken.

De cijfers zijn vreselijk voor vrouwen in Zweden. Absoluut vreselijk en niets dat iemand weg kan wuiven als “waargenomen angst om verkracht te worden”. Je kunt ook niet proberen om verklaringen te vinden, maar de statistieken zijn zoals ze zijn en kunnen niet worden onderdrukt of genegeerd. Dat wordt al decennia in Zweden gedaan. Tot zover de “feministische regering”, enige zorg voor de vrouwen van het land, die de regering absoluut niet heeft getoond.

Suriname staat op plaats 7 en de helft van de Surinaamse bevolking woont in Nederland. Wat opvalt is dat alle verkrachtingslanden Afrikaanse landen zijn of een grote Afrikaanse bevolking hebben. Afrikanen zijn ergere verkrachters dan moslims. En toch blijft ons haatkabinet ze maar binnenhalen. Mark Rutte haat kennelijk – Nederlandse – vrouwen. En Nederlandse vrouwen blijven maar op pro-immigratiepartijen stemmen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Verkracht haar omdat hij gedeporteerd moest worden: “Het was de laatste dag en ik moest lol hebben”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties