In een peer-reviewed studie wordt beweerd dat de Centers for Disease Control de federale wetgeving heeft overtreden door het aantal sterfgevallen door het Coronavirus exponentieel op te blazen.

De sterftecijfers werden opgeblazen met minstens 1.600%, volgens de studie, getiteld “COVID-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective.

In de studie wordt opgemerkt dat de CDC op 24 maart een waarschuwing heeft gepubliceerd waarin keuringsartsen, lijkschouwers en artsen worden geïnstrueerd om de onderliggende doodsoorzaken, ook bekend als reeds bestaande aandoeningen of comorbiditeit, niet te benadrukken.

Veel lijkschouwers hebben hun bezorgdheid geuit over de manier waarop ambtenaren hun covida-sterfgevallen registreren.

De lijkschouwer van Grand County, Colorado heeft onlangs de aandacht gevestigd op de manier waarop de gezondheidsdienst van de staat sommige sterfgevallen classificeert.

De lijkschouwer, Brenda Bock, zegt dat twee van hun vijf sterfgevallen in verband met COVID-19 mensen waren die stierven aan schotwonden.

“Deze twee mensen waren positief getest op COVID, maar dat is niet wat hen gedood heeft,” zei ze. “De schotwond heeft hen gedood.”

Bock zei dat het simpel is in dit geval – de schotwond was de doodsoorzaak.

“Ik realiseer me ja, je probeert de aantallen bij te houden, maar je moet het goed doen, en deze mensen stierven niet aan COVID, ze stierven aan schotwonden en dat is hoe het moet worden vermeld,” zei ze.

De wetenschappelijke studie concludeert ook dat de CDC “onwettig nieuwe regels heeft uitgevaardigd die in strijd waren met de federale wetgeving, wat resulteerde in een inflatie van 1.600% van de huidige COVID-19 dodentotalen”.

Volgens de nieuwe regels die op 24 maart 2020 van kracht werden, moest COVID-19 worden vermeld in deel I van overlijdenscertificaten als een definitieve doodsoorzaak, ongeacht bevestigend bewijs, in plaats van in deel II als een factor die bijdroeg tot de dood in aanwezigheid van reeds bestaande aandoeningen.

Op haar website zegt de CDC dat slechts 6% van de mensen die als COVID-19-doden werden geteld, alleen aan COVID-19 stierven.

De volgende zijn de belangrijkste onderliggende medische aandoeningen in verband met COVID-19 sterfgevallen:

  • Influenza en longontsteking
  • Ademhalingsmoeilijkheden
  • Hypertensieve ziekte
  • Diabetes
  • Vasculaire en niet-gespecificeerde dementie
  • Hartstilstand
  • Hartfalen
  • Nierfalen
  • Opzettelijk en onopzettelijk letsel, vergiftiging en andere ongewenste voorvallen
  • Andere medische aandoeningen

De onderzoekers schatten dat de door COVID-19 geregistreerde sterfgevallen “in het hele land wel 1600% hoger liggen dan het geval zou zijn geweest als de CDC de handboeken van 2003 had gebruikt,” aldus All Concerned Citizens in een verklaring over het onderzoek.

“Het baanbrekende peer-reviewed onderzoek…stelt dat de CDC moedwillig meerdere federale wetten heeft overtreden, waaronder op zijn minst de Information Quality Act, Paperwork Reduction Act, en Administrative Procedures Act. (Publicatieblad – Institute for Pure and Applied Knowledge / Public Health Policy Initiative) Het meest opmerkelijk is dat de CDC illegaal nieuwe regels heeft uitgevaardigd voor het verzamelen en rapporteren van gegevens uitsluitend voor COVID-19 dat resulteerde in een inflatie van 1.600% van de huidige COVID-19 sterfgevallen totalen.”

Recente pogingen om de feiten van deze studie te checken faalden jammerlijk in het licht van ontelbare lijkschouwers zoals Brock en anderen die zich hebben uitgesproken over deze situatie, die niet is veranderd. In deze specifieke “fact-check” van Politifact slagen ze er niet in te weerleggen wat de studie volledig beweert.

Het Politifact artikel besluit met “deskundigen zijn het erover eens dat het waarschijnlijker is dat coronavirus sterfgevallen te laag worden geteld,” ondanks het feit dat er geen enkel bewijs wordt geleverd voor deze bewering of dat de bewezen verkeerde classificaties worden weerlegd.

Het ‘ergste griepseizoen in decennia’

In het begin van het jaar berichtten bijna alle grote media dat de wereld mogelijk het ergste griepseizoen uit de geschiedenis te wachten stond. Op 3 januari berichtte CNN over de waarschuwing van Dr. Fauci dat de Verenigde Staten “op weg waren naar het ergste griepseizoen in decennia”.

Terwijl Fauci waarschuwde voor een van de dodelijkste griepseizoenen in decennia, vertelde de rest van de media de Amerikanen dat ze zich geen zorgen hoefden te maken over het Coronavirus, en dat de griep dit jaar veel dodelijker zou zijn. De Los Angeles Times adviseerde om niet bang te zijn voor het Coronavirus, omdat “voor Amerikanen de griep een veel grotere bedreiging is en meer wijdverspreid.” Begin februari schreef USA Today dat “het coronavirus beangstigend is, maar de griep dodelijker en meer wijdverspreid.” In dezelfde periode verklaarde de Washington Post: “Pas op Amerika, de griep is een veel grotere bedreiging dan het coronavirus”.

Maar hoe konden de Verenigde Staten van het begin van het “ergste griepseizoen in decennia” overgaan tot een wereldwijde daling van het aantal griepgevallen en -doden met 98%?

De verklaring dat het aantal griepgevallen is gedaald omdat een groot deel van de wereldbevolking nu maskers draagt, terwijl tegelijkertijd het aantal gevallen van het coronavirus sterk toeneemt, is op zijn zachtst gezegd inconsequent en een onzinnige conclusie.

Het griepseizoen 2017-2018 was zo erg dat ziekenhuizen patiënten in tenten behandelden. Er werd helemaal geen lockdown overwogen, ondanks tienduizenden sterfgevallen.

De epidemie van 2017-2018 stuurde mensen naar ziekenhuizen en spoedeisende hulp in elke staat, en medische centra reageerden met buitengewone maatregelen: personeel vragen om over te werken, triagetenten opzetten, bezoek van vrienden en familie beperken, en geplande operaties afzeggen.

Desondanks lijkt de griep “bijna te zijn uitgeroeid” nadat het aantal patiënten met 95% was gedaald.

In de tweede week van januari, normaliter de slechtste periode voor het seizoensgebonden virus, werd het aantal griepachtige symptomen bij huisartsen gemeld op 1,1 per 100.000 mensen – vergeleken met een vijfjarig gemiddelde van 27.

Vorige maand verklaarde de epidemioloog Knut Wittkowski: “Influenza is voor een groot deel omgedoopt tot COVID-19.” Volgens de CDC bedroeg het cumulatieve positieve testpercentage voor influenza van eind september tot de week van 19 december slechts 0,2%, vergeleken met 8,7% van een jaar eerder. Volgens Wittkowski, voormalig hoofd Biostatistiek, Epidemiologie en Onderzoeksdesign aan de Rockefeller Universiteit, komt dit doordat veel griepinfecties ten onrechte als coronavirusgevallen worden bestempeld.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Autopsie wijst uit: Slechts 1 procent van de onderzochte “Covid-sterfgevallen” stierf uitsluitend aan corona

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties