Allereerst: dit is geen satire-artikel, het is doorleefde Corona-gekte in Duitsland. En als het niet om te huilen was, zou het om te lachen zijn. Omdat viervoeters samen buiten aan het spelen waren, worden de eigenaars nu gestraft.

Het “vergrijp” dat twee spelende honden “begingen“, gebeurde in Flensburg tijdens een Oostzeewandeling van twee collega’s, die elkaar daar bij toeval ontmoetten, meldt moin.de. Een van de twee vrouwen zegt:

“Ik vind het bedenkelijk dat wanneer ik een collega van mijn werk toevallig tegenkom op een strand in Flensburg, en onze puppy’s, die elkaar kennen en begrijpen, vervolgens vanzelfsprekend met elkaar spelen, dit door de politie als een misdrijf wordt gerapporteerd.”

Als reden voor het moedige en verantwoordelijke optreden van de politie verklaarden de wetshandhavers dat zelfs honden niet met elkaar mogen omgaan, omdat de vrouwen dan contact zouden maken.

Hoe vertel ik het mijn hond?

Maar hoe vertel je je hond dat spelen en snuffelen vanaf nu verboden is?” vraagt de vrouw die nu de boete boven het hoofd hangt. Als “verzachtende omstandigheid” voeren de twee dames aan dat zij “toch al een afstand van ten minste twee meter hadden toen wij de contactbeperkingen zouden hebben overtreden“.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties