De Volkskrant schrijft het dus er is een behoorlijke kans dat het nepnieuws is, maar toch.

Het is duidelijk dat je van de maatschappij uitgesloten wordt als je geen vaccinatiepaspoort hebt, dus deze stap is ook wel te verwachten.

Volkskrant:

Bij de man was kanker geconstateerd. Alleen chemotherapie kon hem nog redden. Eigenlijk zou hij vandaag beginnen, maar zijn afspraak was afgezegd omdat hij nog niet was gevaccineerd. Zijn huisarts en oncoloog hadden brieven aan de GGD geschreven waarin ze vroegen hem zo snel mogelijk te prikken. Als de chemo niet binnen een maand zou starten, waren de kansen van de man verkeken.

Als je je been breekt en je bent nog niet gevaccineerd dan spalk je hem zelf maar met twee plankjes en een end touw. Gewoon ff op je tanden bijten. En als je er genoeg van hebt kun je dat end touw ergens anders voor gebruiken. Mark Rutte heeft immers al tien Somalische families klaarstaan die graag in jouw woning willen.

Lees hier alles over Vaccinatieplicht.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


U wordt verplicht gevaccineerd – Rutte is akkoord met vaccinatiepaspoort

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
tonnie
tonnie
1 jaar geleden

mensen dit is allemaal bluf ze willen gewoon dat iedereen zich laat vacineren ze mogen je niet verplichten het is altijd vrijwillig die wet is aangeno0men in de 2de kamer en rutte hgeeft het zelfd ook gezegt rutte zelf is nooit getest en de jonge laat zijn kinderen en zijn niet vacineren en zit ons een beetje te dwingen om te laten vacineren ik moet die rotzooi niet rutte heeft al een hele familie somalikers die in je huis betrekken want jij licht tuissen 6 planken

tonnie
tonnie
1 jaar geleden

van mopergen heb ik gezien dat corona gewoon in cene werd gezet twee abulance mederwerlers trojkken hun pak aan net of dat moment erg gevaarlijlk wasd en ze deden niks en werd fofos gemaakt voor de krant en ze stonden daar maar en er was niks aan de hand hoe word je belazerd

Sjefke
1 jaar geleden

Ik denk dat ze het straks druk genoeg hebben met de gevaccineerden!
Misschien moeten ze die weigeren, door vrijwillige deelname aan een experiment!