Politie en autoriteiten in de Duitse stad Hamburg moeten wel helemaal gek worden van hun Corona almacht fantasieën. Niet alleen heeft een politiepatrouille bij een achtervolging bijna een 17-jarige tiener overreden omdat hij een vriend omhelsde (!), maar nu worden mensen die buiten geen masker dragen per helikopter achtervolgd.

Sinds kort is het in Hamburg verplicht om in parken en op drukke openbare plaatsen een masker te dragen, ook tijdens het joggen.

Politie treitert burgers zonder einde

De politie kondigde zelf aan – en uiteraard met genoegen – dat hun “grondeenheden” in het weekend ondersteuning kregen van een politiehelikopter, die speciaal uitkeek naar mensen die de Coronamaatregelen overtraden.

Vooral de maskerplicht werd gecontroleerd door de “Corona-Stasi” meldt UME, in totaal waren er alleen al in Hamburg op de afgelopen zaterdag meer dan 400 waarschuwingen, die resulteerden in 332 “aanklachten wegens wanordelijk gedrag”. Zo werden gevaarlijke joggers en wandelaars “op de vingers getikt” die geen masker droegen.

Terecht vragen steeds meer burgers zich af wat er ineens allemaal mogelijk is in “Corona Duitsland”, dingen die alleen bekend zijn uit slechte films of communistische dictaturen zoals China. Tijdens de vluchtelingencrisis in 2015 zou een dergelijk optreden van de staat tegen illegale migranten, inclusief strikte grenscontroles en 18.000 afwijzingen, ondenkbaar zijn geweest. En waar waren onze onverschrokken helden van de lucht toen?


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
2 jaren geleden

De overgebleven Duitse joden hebben geen idee dat de Duitsers de ‘nieuwe’ joden zijn. De geschiedenis herhaalt, maar op een karikatuur van zichzelf.

dan
dan
1 jaar geleden

Inderdaad we zitten in een herhaling van WWII , maar dit keer zullen de ongevaccineerden naar CONCENTRATIEkampen gaan, maar we noemen het heropvoedkampen of quarantainekampen of nog beter veiligheidskampen.