Lockdown betekent lockdown mensen. Dat betekent thuisblijven tenzij je buitenshuis voor de slavensmeesters moet werken.

Duitsland, Düsseldorf, eind februari in het jaar 2021 na Christus. Een dystopie, maar niet meer in de toekomst. Ik ben echt compleet verbijsterd. De politie verjaagt systematisch gezinnen en alleen (!) zittende bejaarden van de bankjes aan de oevers van de Rijn.

Wie kun je besmetten in je eentje? Waarom moeten twee meisjes in de video hierboven een masker opzetten, maar wordt er iemand weggestuurd die hem wel op heeft? Werken die mondmaskers dan toch niet?

Back-up:

Je mag niet meer in je eentje op een bankje zitten omdat je dan vitamine-D opneemt en dat is gezond. In Hamburg mag je ook niet meer joggen zonder mondmasker, omdat dat ook gezond is.

Unser-mitteleuropa:

Maskers verplicht bij joggen in Hamburg, staan en zitten verboden in Düsseldorf!

De burgers van Europa worden in de strijd tegen het coronavirus aan steeds absurdere en willekeuriger beperkingen van hun vrijheid onderworpen. In de Duitse steden Hamburg en Düsseldorf worden momenteel dictatoriale maatregelen tot het uiterste doorgevoerd.

Joggen en kinderspeelplaatsen alleen met masker

In Hamburg is het stadsbestuur blijkbaar gekant tegen gezonde lichaamsbeweging voor de bevolking, die al bijna een jaar opgesloten zit. Wie heeft een sterk immuunsysteem nodig tegen de Corona-groeten, als er een dodelijke inenting is.

Mensen houden er tenminste niet van om de frisse lucht in te gaan en van de zon te genieten. Daarom heeft de stad Hamburg nu maskers verplicht gesteld in parken en drukke straten. Maar niet alleen wandelaars worden getroffen – ook joggers zullen in de toekomst op deze plaatsen een masker moeten dragen. En dat is nog niet alles: ook volwassenen zullen in de toekomst op kinderspeelplaatsen buiten maskers moeten dragen! De politie kondigde aan op de gebruikelijke manier te controleren.

“Verblijfsverbod” in Düsseldorf

Men hoort soortgelijke absurde dingen uit Düsseldorf. Daar is het stadsbestuur ook beledigd door de vele mensen buiten. Daarom hebben zij nu een “verblijfsverbod” ingesteld voor de oude stad en de nabijgelegen oevers van de Rijn tijdens de weekends. Met eigen borden (!) wordt de onvolwassen en ongehoorzame burger er zo op gewezen niet op het idee te komen te stoppen of zelfs maar neer te strijken op een bankje in het park of in de oever.

Bord van de verblijfsverbod zone in Düsseldorf

Niet voor niks vierde het World Economic Forum de stilte omdat onze steden uitgestorven zijn.

De Lockdowns blijven, want de Lockdowns waren het doel, Covid was slechts het excuus.

Op 26 februari verspreidde het WEF onder meer deze video via Twitter.

Ze zijn het zat dat al die kutslaven gewoon een beetje hun eigen gang gaan en lukraak in de weg lopen en zitten.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over de Great Reset.

Lees hier meer over Lockdowns.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Vertegenwoordiger van de WHO: Einde van de pandemie in zicht – blijkbaar zelfs zonder vaccinatie

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties