Daar gaat het idee dat je je vrijheid terug zult krijgen als je je laat injecteren met een experimenteel DNA-vaccin waarvan de langetermijneffecten niet bekend zijn.

Je krijgt èn een vaccin èn je blijft opgesloten. Is dat niet prachtig?

Nadat de Europese Commissie donderdag bijeen was gekomen om de mogelijkheden van zogenaamde ‘vaccinatiepaspoorten‘ te bespreken, vertelde de Duitse bondskanselier Angela Merkel aan verslaggevers dat “we het er allemaal over eens zijn dat we vaccinatiecertificaten nodig hebben“.

De Duitse leider verklaarde ook: “Dit zal reizen binnen de EU mogelijk maken en zou de weg kunnen vrijmaken voor verder reizen vanuit derde landen naar de EU”, waarbij zij suggereerde dat het drie maanden zal duren om een systeem van vaccinpaspoorten in te voeren.

In het verslag wordt ook opgemerkt dat de voorzitter van de Commissie, Ursula von der Leyen, er bij de lidstaten op heeft aangedrongen haast te maken met het bereiken van overeenstemming over een Europawijd systeem voordat Big Tech daar als eerste mee begint.

Von der Leyen noemde naar verluidt het Israëlische “groene pas”-systeem, dat het land gebruikt als een binnenlands document, waarbij niet-ingeënte personen de toegang wordt ontzegd tot openbare ruimten, waaronder sportevenementen, restaurants en hotels.

Een vaccinatiepaspoort houdt in dat vaccinaties verplicht zijn. Anders mag je simpelweg op een dag niet eens meer je huis uit om voedsel te kopen. Een V-paspoort betekent niet dat de Lockdowns worden opgeheven zoals de OESO in januari al verklaarde, en Fauci nu bevestigde:

De Lockdowns blijven, want de Lockdowns waren het doel, Covid was slechts het excuus.


Lees hier alles over Corona.

Lees hier meer over Lockdowns.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Senioren met geweld vastgebonden: 8 doden na dwang-vaccinaties in Berlijns verpleeghuis

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties