Agenten van de geheime dienst hebben Dan Bongino verteld dat de geestelijke vermogens van president Joe Biden in “slechte staat” zijn.

De conservatieve commentator en ex-Secret Service agent bracht het nieuws naar buiten in de aflevering van “Hannity” van woensdagavond.

https://www.youtube.com/watch?v=pObWeXpKvT8&feature=emb_logo

Sean, nogmaals, ik vind het absoluut niet leuk om dit te zeggen, en dat meen ik. Hij is in echte, aanzienlijke problemen, Joe Biden. En luister naar me, iedereen om hem heen, iedereen weet het. Iedereen weet het. Dit is het schandaal dat ze je niet vertellen…“, zei Bongino.

Bongino voegde eraan toe dat “ze noemen het niet voor niets de Geheime Dienst, maar ik onderhoud veel contacten buiten de diensten om. En ik zeg u van wat ik heb gehoord van mensen in mijn netwerk, iedereen weet hoe erg het is. Iedereen. Het is geen mysterie. Het is het slechtst bewaarde geheim in het Witte Huis. We zijn pas net in de tweede maand, hoe erg zal dit zijn over vier jaar? Dit is een serieus probleem. Dit is geen grap.

Dit geeft geloof aan wat veel conservatieven al dachten dat waar was, meldt BLP. Het is echter onduidelijk in hoeverre Biden’s verzwakte geestelijke vermogens hem belemmeren in het uitvoeren van zijn vele presidentiële taken.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Amerikaanse minister van Volksgezondheid schokt twitter met outfit

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties