Wikipedia en Pixabay Collage

Het was al duidelijk vanaf 19 december 2020 toen de Tweede Kamer akkoord ging met indirect gedwongen vaccinaties.

De machthebbers zullen verkondigen dat vaccinaties niet verplicht zijn, maar u zult geen keuze hebben. Als u niet gevaccineerd bent, wordt u tot een sociale paria gemaakt.

Vaccinatiepaspoorten zullen eerst vereist zijn voor kroegen, restaurants, (buitenlandse)  reizen (Frankrijk kondigde 24 december al aan dat het ook voor binnenlandse reizen zou gaan gelden), evenementen, toegang tot uw werkplek, en uiteindelijk zullen ook supermarkten, groenteboeren, slagers en bakkers het van u eisen.

De overheid bedreigt u met de hongerdood en werkloosheid als u dit slecht-geteste, experimentele DNA vaccin, dat eigenlijk een gen-therapie is, weigert.

Het is de grootst mogelijk denkbare aantasting van uw lichamelijke integriteit. U heeft niet langer de zeggenschap over wat er in uw eigen lichaam wordt ingebracht.

Als de overheid je dwingt om jezelf te injecteren met een stof tegen je wil – of ze het nu daadwerkelijk doen door de wet, of dat ze het doen door het leven een hel te maken voor iedereen die weigert – dan ben je volledig ontmenselijkt, ben je effectief gedwongen om te erkennen dat je een slaaf bent zonder de vrije wil om je eigen keuzes te maken.
Er zijn verschillende vormen van overheidsbemoeienis, maar het ontdoen van iemand van zijn lichamelijke autonomie is de meest extreme denkbare schending van de vrijheid.

Soros’ trekpop Sebastian Kurz is ook akkoord:

Ze liggen voor op schema: De EU plande in 2019 – voordat er Corona was ! – al om in 2022 een (digitaal) vaccinatiepaspoort in te voeren. En The International Air Transport Association (IATA), drong daar vandaag nog eens extra op aan bij de EU.

Zweden, Denemarken en Hongarije waren de eersten om vaccinatiepaspoorten in te voeren. Indonesië stelde afgelopen week vaccinatie verplicht. En Merkel zei dat de ‘pandemie’ niet over zou zijn tot iedereen gevaccineerd zou zijn, terwijl nota bene de WHO deze week aankondigde dat het einde van de pandemie in zicht is zelfs zonder vaccinaties.

En als bedreiging met de hongerdood en werkloosheid en uitsluiting van de samenleving je nog niet overtuigen dan ga je in een concentratiekamp voor vaccinweigeraars. In New York en Duitsland bouwen ze ze al.

Voor wat? Dit heeft niks meer met virusbestrijding te maken.

De griep is weg en in plaats daarvan is Corona gekomen dat misbruikt wordt om de meest gruwelijke globalistische totalitaire maatregelen in te voeren.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over The Great Reset.

Lees hier alles over vaccins.

Lees hier alles over Vaccinatieplicht.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Klaus Schwab: We gaan jullie allemaal vaccineren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjefke
2 jaren geleden

Onbegrijpelijk dat een paar superrijke criminelen de hele wereld kunnen dwingen om robotslaven te worden!
Ik denk dat ze onderschatten war de massa uiteindelijk kan doen, denk maar aan de Franse en Russische revoluties.
Als je dit soort onmenselijke dingen op gaat leggen dan vraag je er om.
Blijkbaar hebben deze psychopaten nooit genoeg.
Het is te hopen dat Trump snel een eind aan deze duivel aanbidder gaat maken.
Blijkbaar zijn ze hier zo bang van dat ze verkiezingen in Amerika totaal hebben laten vervalsen.
Maar er komt binnenkort gerechtigheid?

gert
gert
2 jaren geleden

Met dergelijke maatregelen roep je een revolutie op.

Ray
Ray
2 jaren geleden

De NWO injecties mark of the beast. weer kopen en verkopen mogen. = vrijheid. arbeid maakt vrij. OKE ???
Dna: Deoxyribonucleic Acid is de basis van onze genetische structuur codeert en levert proteïne. En het brengt zijn informatie om de proteïne te maken over, via messenger RNA. Dus mRNA is een intermediair tussen het gen en het product, het proteïne. Het is de proteïne die uiteindelijk de immuunrespons vrijgeeft. Niet het RNA. Als je een vaccin wilt maken. Dan geef je proteïne. Of het nou bacteriële of virale proteïne is. Het is een proteïne waar het menselijke immuunsysteem een immuunrespons voor ontwikkelt. Een RNA vaccin is per definitie helemaal geen vaccin. Want het geeft geen immuunrespons vrij. Het moet in proteïne veranderen en het is de proteïne die de immuunrespons veroorzaakt. Een mRNA vaccin is eigenlijk genetische manipulatie. Dat is wat het is. Het plaats genetische materiaal van een RNA virus in je cellen en het vraagt je cellen om met het RNA proteïne te maken van je cellen. Waar je dan een immuunrespons aan koppelt. Wat zou er mis kunnen gaan? Je hebt cellen in je eigen lijf, die proteïne produceren waar je immuunsysteem een immuunrespons aan koppelt? Dat heet een auto-immuun-ziekte. Dus de kans dat dit vreselijk mis gaat is enorm. Het is nooit eerder in mensen gebruikt. Het is nooit getest, en intussen is het in alle haast op de markt gezet, in het Pfizer vaccin. En als het een probleem veroorzaakt. Over een jaar over 2 jaar. Of over 5 jaar en het is al gegeven aan miljoenen mensen. Dan is het te laat. Je kunt het niet eruit halen. Je kunt het niet uitzetten noch stoppen. U BENT GEWAARSCHUWD> MSM MEDIA NWO WEF WHO VN VATIKAAN SLAVEN>3D. matrix.

Benedicte
Benedicte
1 jaar geleden

Rutte is een Nazi-nieuwe stijl

Qvic
Qvic
1 jaar geleden

Rutte is de CEO van het coöperatie “Staat of the Nederlands”. Ja Nederland is een bedrijf en het staat geregistreerd in Amerika als een commercieel beurs genoteerd bedrijf. Een commercieel bedrijf kan jou niet verplichten om goederen of diensten af te nemen. Dus ook geen vaccins die niet eens goed gekeurd zijn, maar enkel een tijdelijke noodvergunning hebben. Daar er ook geen enkele garantie er op zit, dat het überhaupt zou werken. Daar er ook grote kans bestaat dat jij vele ernstige bijwerkingen van kan krijgen, zelfs er aan dood kan gaan. Maar als jij het vrijwillig het vaccin hebt geaccepteerd, zijn dan ook alle vervolg oorzaken van dat vaccin voor jou eigen rekening, want zowel de fabrikant, als de overheid hebben geen enkele aansprakelijkheid. Dat ben je toch levensmoe om dan het vaccin te willen nemen. Al dan niet indirect of direct zogenaamd verplicht door het commerciële staatsbedrijf.

Cranos67
Cranos67
1 jaar geleden

Uiteindelijk is het power to the people. Maar de strijd zal lang zijn en niet makkelijk. Ik zit hier zelf ook niet op te wachten, maar ik zal me niet laten dwingen. Er sterven op dit moment net iets teveel mensen op ‘onverklaarbare wijze’.

Mimi Spierings
1 jaar geleden

wel met vaccinatiepaspoort naar de super.=? niemand van onze supermarkt ook niet de baas zelf is gevaccineerd. dus pech K*tte !!!! 10 prikken in jouw lijf en 20 boosters voor al jouw vriendjes en vriendinnetjes dito. nooit verplicht vaccineren ik ben de baas over mijn eigen lichaam !!! flikker op

Rene
Rene
3 maanden geleden

Rutte kliek zal branden in de fuckin hel met Russies gas ik hoop met kerst het einde van een serie mensen haters.