We zijn in oorlog. Ja. En ik bedoel niet het Westen tegen het Oosten, tegen Rusland en China, noch de hele wereld tegen een onzichtbaar coronavirus.

Nee. Wij, het gewone volk, zijn in oorlog tegen een steeds autoritairder en tirannieker elitair Globalistisch systeem, geregeerd door een kleine groep multimiljonairs, dat al decennia geleden van plan was om de macht over de mensen te grijpen, hen te controleren, hen te reduceren tot wat een minuscule elite een “voldoende aantal” vindt om Moeder Aarde te bewonen – en de rest van de overlevenden te digitaliseren en te robotiseren, als een soort lijfeigenen. Het is een combinatie van George Orwell’s “1984” en Aldous Huxley’s “Brave New World”.

Welkom in het tijdperk van de transhumanisten. Als we het toestaan.

Door: Peter Koenig (is geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij meer dan 30 jaar heeft gewerkt aan water en milieu in de hele wereld).

Vaccinatie

Daarom is vaccinatie in warpsnelheid nodig, om ons te injecteren met transgene stoffen die ons DNA kunnen veranderen, opdat we niet wakker worden, of tenminste een kritische massa bewust wordt – en de dynamiek verandert. Want dynamiek is niet voorspelbaar, zeker niet op de lange termijn.

De oorlog is echt en hoe eerder we dat allemaal beseffen, hoe eerder diegenen met maskers en diegenen met sociale distantie kennis nemen van de wereldwijde “anti-menselijke” dystopische situaties die we onze regeringen hebben toegestaan ons op te leggen, hoe beter onze kans om ons soevereine zelf terug te nemen.

Vandaag worden we geconfronteerd met volstrekt illegale en onderdrukkende regels, allemaal opgelegd onder het voorwendsel van “gezondheidsbescherming”.

Ongehoorzaamheid wordt bestraft met enorme boetes; regels die door militairen en politie worden afgedwongen: Maskers dragen, sociale distantie, binnen de toegestane straal van onze “huizen” blijven, quarantaine, wegblijven van onze vrienden en families.

Hoe eerder wij, het Volk, een oude vergeten eigenschap van de mensheid – “solidariteit” – in ons opnemen en deze oorlog bestrijden met onze solidariteit, met onze liefde voor elkaar, voor de mensheid, met onze liefde voor het LEVEN en onze liefde voor Moeder Aarde, hoe eerder wij weer onafhankelijke, zelfverzekerde wezens worden, een eigenschap die wij de afgelopen decennia geleidelijk aan zijn kwijtgeraakt, op zijn laatst sinds het begin van de neoliberale aanval in de jaren tachtig van de vorige eeuw.

Stukje bij beetje zijn onder valse voorwendselen en propaganda – “veiligheid” – mensenrechten en burgerrechten afgekapt tot het punt waarop wij, verdronken in gepropageerde gevaren van allerlei aard, smeekten om meer veiligheid en graag meer van onze vrijheden en rechten weggaven. Hoe triest.

Nu is de salami weggesneden.

We realiseren ons plotseling dat er niets meer over is. Het is niet meer te herstellen.

We hebben het voor onze ogen laten gebeuren, voor het beloofde comfort en de propagandaleugens van deze kleine groepen elitairen – van de Globalisten, in hun dorst naar eindeloze macht en eindeloze hebzucht – en eindeloze vergroting van hun rijkdommen, van hun miljarden. – Zijn miljarden van welke monetaire unie dan ook “rijkdom”? – Twijfelachtig. Ze hebben geen liefde. Geen ziel, geen hart, alleen een mechanische bloedpomp die hen in leven houdt, als je dat een “leven” kunt noemen.

Deze mensen, de Globalisten, ze zijn zo diep gezonken in hun morele disfunctioneren, totaal verstoken van ethiek, dat hun tijd gekomen is – om ofwel te worden berecht volgens de internationale normen voor mensenrechten, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid – vergelijkbaar met de Neurenberg processen na de Tweede Wereldoorlog, ofwel te verdwijnen, verblind door een nieuw tijdperk van Licht.

Nu het aantal ontwakende mensen toeneemt, worden de westerse Machten steeds nerveuzer en sparen geen moeite om allerlei mensen, semi-overheid, administratief personeel, medisch personeel, zelfs onafhankelijke medische artsen te dwingen het officiële verhaal te verdedigen en te promoten.

Het is zo duidelijk, als je deze mensen in “normale” tijden hebt gekend, dat hun progressieve meningen plotseling 180 graden draaien naar het officiële verhaal, de leugens van de regering verdedigen, de leugens van de gekochte “wetenschappelijke Task Forces” die de regeringen “adviseren”, en daarmee de regeringen voorzien van alibi’s om “de duimschroeven nog wat verder aan te draaien” van de mensen, precies de mensen die de regeringen zouden moeten verdedigen en voor wie ze zouden moeten werken; de leugens en misleidende boodschappen afkomstig van “wetenschappers” die misschien “eeuwige, eindeloze carrièreladders” zijn beloofd, of van levens in een verborgen paradijs?

Wat kunnen zij nog meer krijgen voor hun pogingen om de mening van hun vrienden, gelijken, patiënten over de horrorziekte “covid-19” te ondermijnen? – Mogelijk iets dat zo goed is als het leven zelf – en dat in principe gratis is voor de gierige rijken. Bijvoorbeeld, een vax-certificaat zonder te zijn gevaxxed door de giftige injecties, misschien door een placebo – het openen van de wereld van reizen en plezierige activiteiten voor hen als “vroeger”.

Is het trouwens iemand opgevallen dat in de winter van 2020 / 2021 de griep zo goed als verdwenen is? – Waarom? – Het is handig in de covid geplooid, om de covid-statistieken vet te mesten en te overdrijven. Het is een must, gedicteerd door de Globalisten, het “onzichtbare” top echelon, wiens namen niet uitgesproken mogen worden. Regeringen moeten voldoen aan de “covid quota”, om de hamer van de globalisten te overleven.

Andere speciale voordelen voor de geselecteerde en zelfgenoegzame verdedigers van het officiële verhaal, de placebo-gevaccineerden, kunnen bestaan uit dispensatie van sociale distantie, het dragen van maskers, quarantaine – en wie weet, een fikse geldelijke beloning. Niets zou verbazen, als je ziet hoe deze kleine kwaadaardige cel als een kankergezwel groeit om de volledige macht van de wereld over te nemen – inclusief en vooral Rusland en China, waar het grootste deel van ‘s werelds natuurlijke hulpbronnen begraven ligt, en waar de technologische en economische vooruitgang de hebzucht-economie van het westen ver achter zich laat. Zij zullen niet slagen.

Wat als de paupers zich niet gedragen? – Verlies van banen, intrekking van medische licenties, fysieke bedreigingen van families en geliefden, en meer.

Screen Shot: NTD, December 16, 2020

Het kwaad en de invloed van de globalisten stuit op een muur in het Oosten, waar zij geconfronteerd worden met goed opgeleide en ontwaakte mensen.

We zijn in oorlog. Inderdaad. De 99,999% tegen de 0,001%.

Hun tactiek is verdelen om te veroveren, vergezeld van dit laatste briljante idee – het lanceren van een onzichtbare vijand, een virus, een pandemie, en een angstcampagne om de hele wereld, alle 193 lidstaten van de VN, te onderdrukken en te tiranniseren.

De beruchte woorden, al meer dan een halve eeuw geleden uitgesproken door Rockefeller protégé, Henry Kissinger, komen in gedachten:

“Wie de voedselvoorziening controleert, controleert de mensen; wie de energie controleert, kan hele continenten controleren; wie het geld controleert, kan de wereld controleren.”

Hieronder staan enkele regels en gedachten uit een RT Op-Ed artikel van Helen Buyniski van 1 januari 2021, getiteld “Civil war, medical discrimination, spy satellites and cyborgs! How 2021 could make us yearn for 2020”. Het artikel kan ons wijzen in een richting van wat er in 2021 kan gebeuren, waar we zeker niet naar verlangen:

“Overal staan mensen te popelen om afscheid te nemen van 2020, een jaar waarin ons leven op zijn kop werd gezet door machtswellustelingen die de Covid-19 pandemie aangrepen als een kans om voluit te gaan voor een politiestaat.
Maar wees voorzichtig met wat je wenst…. Het louter opstellen van een nieuwe kalender doet niets aan [de toenemende onderdrukking en tirannie], die zeker een breekpunt lijken te bereiken.
De mensheid is tot het uiterste gedreven met willekeurige regels, opgelegde armoede en verplichte isolatie – er is maar een vonk of twee voor nodig om de boel te laten ontploffen.”

En het gaat verder –

“Als vaccins worden uitgerold onder het grote publiek, zal de kloof tussen degenen die zich aan de regels houden en de dissidenten alleen maar groeien. Degenen die weigeren de prik te krijgen zullen als paria’s worden behandeld, uit sommige openbare ruimten worden geweerd en te horen krijgen dat het hun schuld is dat het leven niet weer normaal is geworden, net zoals de zogenaamde “anti-maskers” zijn behandeld.”

En nog meer glorieuze vooruitzichten

“Iedereen die niet blij is met het idee om een experimentele stof in te nemen, waarvan de makers gevrijwaard zijn van rechtszaken, zal beschouwd worden als een vijand van de staat, zelfs gescheiden worden van hun kinderen of uit huis geplaatst worden als een gezondheidsrisico. Buren zullen elkaar vrolijk verraden voor het equivalent van een extra portie chocolade, wat betekent dat zelfs de meest slaafs gehoorzame individuen in “quarantainekampen” kunnen belanden omdat ze de verkeerde persoon boos hebben gemaakt”.

Ja, we zitten midden in een oorlog.

Een oorlog die onze samenleving al heeft verwoest en verdeeld tot in de familie en vriendenkring.

Als we niet oppassen, kunnen we onze kinderen en kleinkinderen niet in de ogen kijken, omdat we wisten, hadden moeten weten wat er aan de hand was en is, wat er gedaan wordt, door een kleine duistere machtselite – de Globalisten. We moeten uit onze comfortzone stappen, en de vijand confronteren met een ontwaakte geest van bewustzijn en een hart gevuld met liefde – maar ook met fel verzet.

Als we er niet in slagen op te staan en voor onze rechten op te komen, gaat deze oorlog door om toekomstige generaties voor te bereiden – om niet met andere mensen samen te komen.

Ze zijn al bezig onze kinderen te indoctrineren in het afzijdig houden van vrienden, collega’s op school, leeftijdgenoten, en van het spelen in groepen met elkaar – als het Nieuwe Normaal.

De zelfverklaarde cupula – het neusje van de zalm van de beschaving – de Globalistische kwaadaardige meesters, hebben de onderwijssystemen over de hele wereld al gecompromitteerd en blijven dat doen, om kinderen en jonge volwassenen bij te brengen dat het dragen van maskers essentieel is om te overleven, en “sociale distantie” de enige weg vooruit is.

Must see Video

Children of the Great Reset

Het doorbreken van de sociale structuur. Op weg naar een totalitair bewind.

Zij, de Globalisten, weten verdomd goed dat wanneer een beschaving eenmaal haar natuurlijke samenhang heeft verloren – het sociale weefsel is verbroken, het weefsel dat een beschaving bijeenhoudt en dynamisch vooruit helpt – zij de slag hebben gewonnen. Misschien niet de oorlog, want die duurt zolang er verzet is. De “dynamische vooruitgang” – of gewoon de dynamiek zelf – is hun nachtmerrie, want dynamiek is wat het leven doet tikken – leven, mensen, samenlevingen, hele naties en continenten. Zonder dynamiek zou het leven op de planeet stilstaan.

En dat is wat ze willen – een Globalistische dictator, die de controle heeft over een kleine populatie lijfeigenen, of gerobotiseerde slaven, die alleen bewegen als hen dat wordt opgedragen, die niets bezitten en die een digitaal blockchain gecontroleerd universeel inkomen krijgen, dat ze, afhankelijk van hun gedrag en gehoorzaamheid, kunnen gebruiken om voedsel, plezier en comfort te kopen. Zodra de slaven overbodig of onverbeterlijk zijn, worden hun elektronisch gestuurde hersenen gewoon uitgeschakeld – RIP.

Dit zou wel eens de meest verwoestende oorlog kunnen worden die de mensheid ooit heeft gevoerd.

Opdat Wij, het Volk, deze afschuwelijke schijnvertoning mogen doorzien, die nu al aan de gang is, in het eerste jaar van de VN Agenda 21 /30;

Opdat Wij, het Volk, de gewone mensen, deze oorlog winnen tegen een machtsdorstige elite en haar omgekochte bestuurders en “wetenschappers” over de hele wereld – en een soevereine, ontmaskerde, sociaal coherente samenleving herstellen – in solidariteit.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties