Sommigen onder u denken misschien dat we te ver zijn gegaan met de kop, maar nee, het is het nieuws dat de laatste tijd te ver is gegaan, zoals u hieronder zult zien.

We hebben de kop zo dicht mogelijk bij de realiteit gehouden, meldt UME.

Zoals velen van u inmiddels waarschijnlijk wel weten, heeft niemand minder dan het Davos-forum als een van de doelstellingen voor zijn 2030-agenda gesteld dat de mensheid de vleesconsumptie drastisch moet terugdringen, naast het doel dat we gelukkig moeten zijn zonder iets te bezitten. Een van de belangrijkste profeten van de Nieuwe Wereldorde en Davos-deelnemer, Bill Gates, is de afgelopen dagen zo ver gegaan dat hij de mensen in de rijke landen heeft opgeroepen synthetisch vlees te gaan eten in naam van de klimaatverandering.

Als je denkt dat dit slecht nieuws is, moet je verder lezen. Na wat onderzoek naar Gates’ suggesties, vonden we zijn project om gerecycleerde urine of van uitwerpselen afgeleid water te drinken. Op de foto hieronder is Bill Gates zijn gehemelte en zijn nieuwe uitvinding aan het testen.

Gezien wat wij de laatste tijd van sommige mensen hebben gezien, moeten wij concluderen dat ondernemers fantastische mensen zijn wanneer zij zich toeleggen op het verdienen van geld, maar wanneer zij zich toeleggen op het redden van de wereld, kunnen zij een gevaar zijn. Hoe dan ook, het is niet gemakkelijk om te weten wat te denken van Mr. Gates, de uitvinder van Windows. Ander nieuws meldt dat Gates nu ook vegetarische hamburgers produceert. Gezien dit nieuws is er misschien geen conflict, maar er lijkt wel een verdacht en belangwekkend verband te bestaan tussen de toespraak van Bill Gates waarin hij oproept tot het einde van vleeseten en zijn veganistische onderneming.

In ieder geval voorspelt het nieuws over Gates en het Forum van Davos een toekomst waarin we wormen, synthetisch vlees en veganistische hamburgers zullen eten terwijl we tegelijkertijd proberen wat gerecycleerde vloeibare fecaliën in onze magen te duwen.

We zullen niets bezitten, geen fysiek geld hebben, geen auto kunnen rijden en onze sociale media accounts zullen gecensureerd worden. Dus laten we een kijkje hoe de heerlijke toekomst er uitziet onder leiding van deze lieftallige heer.

Dit is geen artikel over computers, maar het helpt wel verklaren waarom de toekomst net als Windows niet zal werken. Het probleem is dat dit alles geen profetie is, het is een plan.

Iets zegt ons echter dat deze groep NWO-leiders niet van plan is de wereld over te nemen, zodat ook zij wormen kunnen eten en gerecycleerde urine kunnen drinken, zoals zij suggereren dat hun kudde moet doen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties