Voormalig adviseur van Bill Clinton en auteur, Naomi Wolf, was maandagavond te gast in de Show van Tucker Carlson op FOX News.

Naomi waarschuwde dat onder Biden Amerika een “totalitaire staat voor onze ogen” aan het worden was, bericht The Gateway Pundit.

Dat is natuurlijk waar, en zelfs een adviseur van Bill Clinton kan dat zien. Wolf zei:

Ik schrijf al maanden en maanden over wat ik zie als de verschrikkelijke crisis waarin we ons bevinden, die we moeten erkennen onder het mom van een echte medische pandemie. We zijn echt op weg naar een coup situatie, een politiestaat situatie en dat is geen partij ding, dat is, zoals je zegt, dat overstijgt alles waar jij en ik het wel of niet over eens zijn dat links en rechts bij elkaar zou moeten brengen om de grondwet te beschermen. We zijn absoluut op weg naar wat ik noem stap 10.
Ik heb een boek geschreven waarin ik erop wees dat er 10 stappen zijn die would-be tirannen altijd nemen als ze een democratie willen sluiten. Of ze nu links of rechts zijn, ze doen altijd dezelfde 10 dingen en nu zijn we bij iets waarvan ik nooit gedacht had het mee te maken in mijn leven. Je hebt het heel, heel goed beschreven. Het is stap 10 en dat is de opschorting van de rechtsstaat, dat is wanneer je begint met een politiestaat te worden en we zijn er, er is geen weg meer omheen.

De tijdspanne is kort. De Democraten en hun elites hebben net een verkiezing gestolen. Daarvoor stalen ze veel banen en bedrijven en onze rechten. Nu willen ze onze vrijheid, ons land, en onze levens.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

[newsletter_form button_label=”Abonneer!”]

[newsletter_field name=”email” label=”Email”]

[/newsletter_form]


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties