New York heeft mogelijk nog steeds 33 procent blanke inwoners. Maar ondanks het feit dat de industrie geen diversiteitsplan heeft, domineren niet-blanken de criminele sector op een manier die geen enkele andere industrie is gelukt, blijkt uit nieuwe cijfers van de politie van New York.

Volgens de politie zijn ​​niet-blanken verantwoordelijk voor 96,4 procent van het dodelijke geweld in de stad en maar liefst 98,3 procent van de schietpartijen die geen fatale afloop hebben, meldt Fria Tider.

Maar het is niet alleen binnen de traditioneel georganiseerde misdaad dat blanken een slinkend bestaan ​​leiden. Bij verkrachtingen was bijvoorbeeld 93,3 procent van de daders niet blank, aldus de politie.

Etnisch gezien werd 96,3 procent van de gearresteerden voor dodelijk geweld in de stad in 2020 geïdentificeerd als zwarten, Latino’s of Aziaten, terwijl slechts 3,7 procent werd geïdentificeerd als blanken.

Van de overvalverdachten werden 94,7 als niet-blank geïdentificeerd.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Uit de gegevens blijkt dat “blank terrorisme” een mythe is die op geen enkele statistische realiteit berust

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties