Wetenschappers van de Universiteit van Oxford hebben gesuggereerd dat mensen misschien niet één keer, niet twee keer, maar IEDERE keer dat zij uit hun eigen land willen reizen, een vaccinatie tegen het coronavirus nodig zullen hebben.

De wetenschappers publiceerden vorige week een rapport in de Royal Society Journal waarin wordt erkend dat er weinig gegevens zijn over hoe efficiënt of langdurig de huidige vaccins zijn, en dat het dus waarschijnlijk is dat landen een recente vaccinatie zullen eisen.

Eindeloos vaccineren terwijl er geen aanwijzingen zijn over hoe effectief ze zijn of welke bijwerkingen er op lange termijn kunnen zijn, klinkt absoluut krankzinnig, maar dat is wel wat er wordt voorgesteld, schrijft Steve Watson.

Epidemioloog Christopher Dye, een van de hoofdauteurs van de studies, verklaarde tegenover de London Telegraph: “Als we denken dat de duur van de bescherming slechts een kwestie van maanden is, dan is het soort criteria dat zou kunnen worden ingevoerd – we zeggen niet dat ze dat zouden moeten zijn – dat wanneer men internationaal reist voor een korte reis, bijvoorbeeld vakantie, dat men bij die gelegenheid telkens wordt gevaccineerd voor die specifieke reis“.

De wetenschappers verklaarden ook dat vaccinpaspoorten “haalbaar” zijn, maar alleen wanneer mondiale normen kunnen worden overeengekomen.

“Een doeltreffend vaccinpaspoortsysteem dat het mogelijk maakt terug te keren naar activiteiten van voor de ziekte, met inbegrip van reizen, zonder de persoonlijke of de volksgezondheid in gevaar te brengen, moet voldoen aan een reeks veeleisende criteria”, aldus Dye.

Andere co-auteurs van de studie wilden dat de covid-vaccinatiepaspoorten, waarvan de minister van vaccins van de regering herhaaldelijk heeft gezegd dat ze niet in het binnenland zullen worden gebruikt, “volledig moeten worden onderzocht“.

Wetenschappelijk adviseur van de Britse regering voorspelt jaarlijkse vaccinaties tegen het coronavirus

 

Professor Melinda Mills waarschuwde dat een dergelijk systeem “onbedoeld zou kunnen discrimineren of bestaande ongelijkheden zou kunnen verergeren,” en voegde er aan toe “Dat het beoogde gebruik aanzienlijke implicaties zal hebben over een breed scala van juridische en ethische kwesties.

“Is het letterlijk een paspoort om internationaal te kunnen reizen of kan het ook in eigen land worden gebruikt om houders meer vrijheden te geven?” Professor Mills vroeg zich verder af.

We hebben een bredere discussie nodig over meerdere aspecten van een vaccinpaspoort, van de wetenschap van immuniteit tot gegevensbescherming, technische uitdagingen en de ethiek en wettigheid van hoe het zou kunnen worden gebruikt,” voegde Mills eraan toe.

Big Brother Watch

Terwijl de globalisten herhaaldelijk aandringen op een vaccinatiepaspoort, heeft Silkie Carlo, de directeur van de actiegroep voor burgerlijke vrijheden Big Brother Watch, een belangrijke opiniestuk geschreven waarin hij waarschuwt dat we “het risico lopen een soort China-adjunct te worden – een high-tech dystopie waar burgers hun vaccin-ID’s en biologische risicoscores laten zien om een glas melk te kopen, of door de overheid goedgekeurde gezichtsherkenning voor een glas bier”.

 

Carlo drong erop aan dat we “de 20e eeuw overleefden omdat onze voorouders hun leven opgaven voor vrijheid. Vandaag zijn sommigen bereid hun vrijheid op te geven voor zowat alles.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over vaccins.

Lees hier alles over Vaccinatieplicht.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Spanje: Tweede Pfizer-prikken gestopt nadat 46 verpleeghuisbewoners stierven na eerste prik

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties